Valtteri Bottas antoi lupaavia lausuntoja työntäyteisen harjoituspäivän päätteeksi – "Oli aika paljon sensoreita autossa"

Valtteri Bottas oli tyytyväinen perjantaipäivän antiin kauden toisena GP-viikonloppuna.

MAINOS

Koko F1-kausi C Morella!

Steiermarkin GP Itävallassa suorana 10.-12.7.
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Steiermarkin GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

Bottas kellotti perjantaina päivän toiseksi nopeimman kierrosajan, joka jäi 0,043 Red Bull -kuljettaja Max Verstappenin pohjista.

Vaikka perjantain kierrosajat voivat nousta vielä arvoon arvaamattomaan, Bottaksen autosta ei otettu vielä aivan kaikkea irti. Mercedes yritti perjantaina selvittää ongelmaa, joka hidasti Bottaksen ja Lewis Hamiltonin menoa viime viikonloppuna kauden avausosakilpailussa.

– Harjoitukset olivat hyödylliset. Meillä oli aika monta asiaa testattavana ja analysoitavana viime viikonlopun jäljiltä. Oli aika paljon sensoreita autossa. Kuitenkin pystyimme myös kokeilemaan säätöjä. Itse koetin tehdä asioita paremmin kuin viime viikonloppuna ja ottaa niistä opiksi. Mielestäni olemme menneet joka osa-alueella eteenpäin, Bottas sanoi.

– Pystyimme käyttämään lopussa yhden ylimääräisen rengassetin, kun huomenna tulee vettä. Kaikki näköjään teki niin, aika lailla. Katsotaan, jos huomenna sataa, että kuinka paljon päästään ajamaan. Toivottavasti päästään.

Kun alla poikkeuksellisesti jo yksi kokonainen GP-viikonloppu tämän viikon kilpailunäyttämöllä, Bottaksen tuntuma autoon oli kohdallaan heti ensimmäisistä kierroksista alkaen.

– Tietysti päivän alkaessa tuntui erilaiselta kuin viikko sitten. Tunnen oloni hyväksi autossa, mutta vielä on kaksi päivää jäljellä. Niin kuin aina, seuraavat kaksi päivää merkitsee.

Lue myös:

    Uusimmat