F1

F1

Formulakausi käynnissä!

Koko kausi suorana C Moressa

Katso lisää

Valtteri Bottaksen ovella odotti löyhkäävä yllätys – Lewis Hamilton vitsailee naapurielämästä: "Se oli lahja"

3:01
Valtteri Bottas kommentoi Britannian kisan epäonnistumisesta saamaansa selvitystä saavuttuaan Barcelonaan.

Valtteri Bottaksesta ja Lewis Hamiltonista on tullut tallikaveruuden lisäksi nyt myös naapureita F1-kisaviikonloppuisin. Suomalaiskuski on nauttinut poikkeuksellisesta leirielämästä saatuaan tilaisuuden rauhoittua kiivaista ajopäivistä tyttöystävänsä Tiffany Cromwellin seurassa.

Koko F1-kausi C Morella!

Espanjan GP suorana 14.-16.8.
Pe: 1. harjoitukset klo 11.55, 2. harjoitukset klo 15.55
La: 3. harjoitukset klo 12.55, aika-ajot klo 15.55, ennakkotunnelmat klo 15.00
Su: Espanjan GP klo 16.05, ennakkotunnelmat klo 15.00

Kaikki suorat ajolähetykset C More Maxilla ja cmore.fi -suoratoistopalvelussa

F1-kuskit ovat majoittuneet heinäkuussa alkaneen kauden aikana aina rata-alueilla vähentääkseen fyysisiä kontakteja kisamatkojen yhteydessä. Majoitusolosuhteet ovat silti varsin hulppeat verrattuna tavalliseen matkailuautoon.

Kummallekin kuskille motorhomessa asuminen tuo mieleen muistoja kartingajoilta, vaikka olosuhteet ovatkin nyt aivan toista luokkaa kuin silloin.

– Minulla on siellä oma osastoni, jossa on pieni äänityssetti, jolla voin tehdä musiikkia. Minulla on myös Playstation. Tykkään pelata netissä, ja viime viikonloppuna pelasin Pierre Gaslya vastaan Call of Dutya. Joskus Charles (Leclerc) tulee myös linjoille, Hamilton kertoo Barcelonassa.

– Muuten lähinnä katselen leffoja. Asun Angelan (Cullen, henkilökohtainen valmentaja) kanssa. Hänellä on oma huoneensa, ja Roscoe nukkuu olohuoneessa. Meillä on illalla hieronta, ja Roscoe tulee toisena vuoroon, Hamilton naurahtaa kertoessaan koirastaan.

– En hengaile kenenkään kanssa. Varsinkaan näinä aikoina. Viime vuonna oli joka puolella leirejä, joissa grillailtiin yhdessä, mutta nyt en tee sitä ollenkaan.

Roscoe-koira kävi Bottaksen ovella

Valtteri Bottas asustelee varikolle Hamiltonin naapurina. Viime viikonloppuna Silverstonen radalla Bottasta odotti oven takana erikoinen yllätys.

– Olemme olleet naapureita melkein joka kisassa. Roscoe kävi pudottamassa kunnon pökäleen ovelleni viime viikonloppuna, Bottas hekotti.

– Se oli lahja. Jokapäiväinen lahja, Hamilton vitsaili.

– Minä olen grillaillut iltaisin. Roscoe haistoi ruuan ja tuli paikalle, mutten koskaan antanut mitään sille, Bottas vakuutteli.

– En usko tuohon, koska hän väänsi melko haisevaa tavaraa sen jälkeen, Hamilton tokaisi.

Bottaksella aikaa rauhoittua Tiffany Cromwellin kanssa

Bottas on viettänyt ratatapahtumien ulkopuolella paljon aikaa australialaisen tyttöystävänsä Tiffany Cromwellin kanssa.

– Minä todella pidän siitä. Siinä on sellaista camping-meininkiä. Asun Euroopan kisoissa yleensä hotelleissa, mutta nyt aion ehdottomasti harkita sitä tulevaisuudessa.

– Me teemme tyttöystänäni kanssa… tai hän tekee ruokaa iltaisin. Minä voin vähän grillailla. Se on mukavaa. Siellä voi katsella leffoja ja rauhoittua. Se on tärkeää, koska kisaviikonloput ovat aika hektisiä, Bottas sanoo.

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja