Vältä näitä mokia ensitreffeillä – katso lista!

Kymmenen yleisintä mokaa, joilla voi pilata ensimmäiset treffit. Kuulostaako tutulta?

Marieclaire.comin bloggaaja listasi kymmenen ensitreffien pahinta mokaa. Ensimmäisiin treffeihin kannattaa panostaa, jos haluaa nähdä deittiseuransa vielä uudemman kerran. Lue lista ja katso, oletko kokenut itse samaa!

Myöhästyminen. Jopa viiden minuutin myöhästyminen on anteeksiantamatonta ensimmäisillä treffeillä. Tilanne on muutenkin jännittävä, joten toisen odotuttaminen on töykeää.

Epäsopivat vaatteet. Miehen tulee ottaa huomioon treffiseuransa vaatetus. Jos naisella on korkeat korot, pitkiä kävelymatkoja kannattaa välttää. Naisen kannattaa ottaa pukeutuessaan huomioon myös treffipaikka. Korot eivät sovi urheilutapahtumiin.

Tulenarat puheenaiheet. Ensimmäisillä treffeillä on viisainta välttää epävarmoja puheenaiheita, kuten politiikkaa ja uskontoa. Puolison kanssa väittely on hauskaa, mutta ensimmäisille treffeille se ei sovi.

Muiden ihmisten silmäily. Hyvännäköistä tarjoilijaa ei kannata silmäillä liian pitkään ensitreffeillä. Keskity treffiseuraasi.

Ystävien tuominen treffeille. Ystävän tuominen treffeille viestittää, että olet epävarma ja lapsellinen. Treffiseurasi luultavasti odottaa, että näette aluksi kahden kesken. Älä siis tuo muita henkilöitä mukanasi, ellei kyseessä ole tuplatreffit.

Itsensä juominen humalaan. Monen ihmisen persoonallisuus muuttuu humalassa. Anna treffiseurasi tutustua sinuun selvänä! On sopivaa juoda muutama lasi viiniä, mutta älä mene liian pitkälle.

Aggressiivisuus. Kukaan ei pidä ihmisistä, jotka pyrkivät iholle liian nopeasti. Turvallisin tapa on edetä hitaasti, varsinkin ensimmäisillä treffeillä.

Passiivisuus. Älä kuitenkaan heittäydy liian passiiviseksi. Lue merkkejä ja seuraa tilannetta. Myös ensimmäiset treffit voivat päättyä suudelmaan. Jos pysyt toisesta liian kaukana, tämä saattaa tulkita tilanteen väärin.

Viime hetken peruutukset. Hyvän syyn takia treffit voi tietenkin perua, mutta on kohteliasta ilmoittaa siitä ajoissa. Ei ole tyylikästä perua tapaamista tuntia ennen treffejä. Vielä pahempi tapa luistaa sovitusta on tehdä oharit. On väärin pahoittaa toisen mieli vain sen takia, että ei uskalla perua treffejä.

Koko ajan äänessä oleminen. Älä puhu liikaa ja muista hengittää lauseiden välissä. Anna treffiseurallesi mahdollisuus puhua. Ensimmäisten treffien tarkoitus on tutustua toiseen.

MTV3/Helmi

Lähde: Marieclaire.com/Rich Santos

Kuvat: Shutterstock

Lue myös

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja