Mainos

Valo-olennot elämässämme

”He toivovat sydämestään, että oppisimme heidän avustuksellaan oivaltamaan sen, että elämässä on vain oppeja ja kokemuksia. Ne auttavat kehittymään ihmisenä, kunhan ei anna periksi toivottomuudelle.”

Tuula Sokka ei vaivu epätoivoon arjen vastoinkäymisten edessä. Hän luottaa suojelusenkeliensä, valo-olentojen, apuun ja kannustaa muita tekemään samoin.

”Tietoni valo-olennoista on henkilökohtaista ja kokemuksellista useamman vuosikymmenen ajalta. Näistä omakohtaisista kokemuksista puuttuu kaikenlainen sensaatiomainen tai "erilaisuuden" ajattelu sekä käytös, sillä nämä asiat ja tapahtumat ovat jokapäiväistä arkitodellisuutta elämässäni.”

Mitä Valo-olennot ovat

Kuva: Tuula Soukka

”Valo-olennot ovat kotoisin toisesta ulottuvuudesta, silmin havaitsemattomasta, näkymättömästä maailmasta. He ovat maailmasta, jossa ei ole negatiivisuutta, ei arvostelua, ei vaatimuksia, ei suvaitsemattomuutta. On vain suuri, käsittämätön hyvyys ja rauha”, Tuula aloittaa.

Hän kuvaa valo-olentojen olemusta korkeasti värähteleväksi, hienoiseksi energiaksi. Valo-olennon läsnäolon voi aistia turvallisuutena, lämmön tunteena, viileytenä tai hentona tuoksuna. He voivat näyttäytyä olomuodossa, joka sinä hetkenä kuvaa heitä parhaiten, Tuula selventää.

”Toisinaan he näyttäytyvät väreinä ja toisinaan muistuttaen ihmisen fyysistä kehoa. Olennaista näille Olennoille, joiden kanssa työskentelen, on hyvyys, rakkaus, myötätunto, hellyys ja hyväksyntä, eli kaikkinainen hyvä kuuluu heidän olemukseensa ja tarkoitusperiinsä.”

Tuulan mukaan valo-olentojen tarkoituksenaan on tuoda jokaisen ihmisen elämään sellaisia olotiloja, tunteita ja tuntemuksia, jotka auttavat nauttimaan elämästä ja luottamaan siihen, että elämä kantaa vaikeuksista huolimatta.

”He toivovat sydämestään, että oppisimme heidän avustuksellaan oivaltamaan sen, että elämässä on vain oppeja ja kokemuksia, jotka auttavat kehittymään ihmisenä, kunhan ei anna periksi toivottomuudelle”, Tuula sanoo.

Jokaiselle omansa

Valo-olentoja on kuvattu hyvin monenlaisiksi sekä ulkoiselta olemukseltaan että tehtäviltään. Suojelusenkelin lisäksi meitä johdattavat muutkin, Tuula sanoo.

”Jokaisella on myös lukematon määrä muita valoauttajia, jotka ovat sekä enkeleitä, että muita olentoja. On siivellisiä ja siivettömiä. On kaavullisia ja kauniilla vaatteilla puettuja olentoja. On värikkäitä ja valkoisia olentoja. Listaa voisi jatkaa vaikka kuinka pitkäksi, jos vain haluaisi. Olennaista ja tärkeää tässä on se, että he ovat aina ja joka hetki jokaisen lähellä. Ja että jokaisella on omat auttajansa valossa.”

Helinää hellan ääressä

Tuula muistaa kohtaamisia valo-olentojen kanssa jo varhaislapsuudestaan. Teini-ikä kuitenkin toi mukanaan ikimuistoisimman tapauksen.

”Varsin selkeä tapaus sattui noin 16-17 vuoden iässä. Olin muutaman nuoren kanssa kyläilemässä yksin asuvan henkisen miehen, Niilon luona. Niilo asui ison kuusen juurella pienessä hirsimökissä. Vesikattila oli liedellä odottamassa kiehumista teen juontia varten. Kuului "helinää" ja katsoessamme äänen suuntaan, näimme miten kansi keikkui itsekseen hellalla kattilan vieressä. Vaalea valo-olento seisoi lieden luona kantta heiluttaen”, Tuula kuvaa.

Hän uskoo olennon viestittäneen, että kansi tulisi laittaa kattilan päälle, jotta vesi kiehuisi nopeammin.

”Samana iltana samaisessa mökissä näin miten taivaasta laskeutui tikapuita pitkin lukuisia siivellisiä enkeleitä siihen huoneeseen, missä olimme. Kumpikin tapaus oli kaunis ja koskettava kohtaaminen Valomaailman kanssa, ei yhtään pelottava. Nyt näitä turvallisia ja merkityksellisiä kohtaamisia on lähes päivittäin.”

Pyyntöjä yleisellä tasolla

Futureimagebank

Millaisia asioita auttajiltaan sitten voi pyytää? Tuula korostaa, ettei pyyntöjen tarvitse olla suuria ja mahtavia, vaan arkipäiväisetkin asiat ovat tärkeitä. Negatiivisia pyyntöjä, kuten kostoa, valomaailma ei toteuta.

Pyynnöt tulee esittää yleisellä tasolla, Tuula neuvoo. Sen sijaan, että anoisi tiettyä ratkaisua ongelmaansa, tulee auttajille antaa vapaat kädet toimia.

”Pyyntö tulee esittää yleisellä tasolla eli "Pyydän lapselleni kaikkinaista apua koulunkäyntiin" tai "Pyydän puolisolleni parasta mahdollista hyvää". Rakkaudesta ihmiseen he vastaavat pyyntöön aina tavalla tai toisella; se vain tulee huomata, sillä monet vastaukset tuntuvat meistä ihmisistä sattumilta ja siten ne menevät helposti ohi huomaamatta.”

Uinuvana kaikilla

Tuula ei kuvaile kohtaamisiaan valomaailman kanssa pelottaviksi, mutta mainitsee, että ne voivat aluksi tuntua oudoilta, kummallisilta tai epäuskottavilta.

”Kun pyytää päästä kommunikoimaan mahdollisimman korkean oppaansa tai enkelinsä

kanssa, niin mitään pahaa ei voi tapahtua, sillä tapahtuma on suojattu valomaailman toimesta. Luonnollisesti, jos yhtäkkiä kehittyy kyky nähdä näkymätöntä, niin se voi silloin hätkähdyttää kauneudellaan, kirkkaudellaan ja nopeudellaan, ja tuntua hyvinkin oudolta. Valomaailman kanssa on aina rauha ja hyvä olo, se on ikään kuin valomaailman tavaramerkki”, hän sanoo.

Tuula painottaa, ettei valomaailma ole vain hänen yksinoikeutensa; jokaisella on mahdollisuus pitää yhteyttä auttajiinsa.

”Siihen tarvitaan vain muutamia eväitä: kykyä hiljentyä ja hiljentää vellovat

ajatukset, uskaltaa pyytää päästä yhteyteen mahdollisimman korkean auttajansa kanssa

sekä luottaa saamiinsa tuntemuksiin, viesteihin. Ei tämä kyky ole tarkoitettu vain aniharvoille, vaan kaikille sitä todella haluaville. Kyky on uinuvana kaikilla”, hän päättää.

MTV3/Helmi/Maria Aarnio

Kuvat: Tuula Sokka, Future Image Bank

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.