Valkoinen talo: Trump voi hyvin, mutta pysyy sairaalahoidossa

Yhdysvaltain presidentti Donald Trump voi Valkoisen talon tietojen mukaan hyvin ja haluaa jo palata töihin, mutta pysyy toistaiseksi sairaalahoidossa.

Valkoisen talon kansallisen turvallisuuden neuvonantaja Robert O'Brien kertoo uutiskanava CBS:n haastattelussa puhuneensa presidentin tilasta kansliapäälikkö Mark Meadowsin kanssa aamulla. 

– Hyvä uutinen on se, että presidentti voi hyvin ja haluaisi itse jo palata Valkoiseen taloon, mutta luulenpa, että hän jää Walter Reed -sotilassairaalaan ainakin vielä vähäksi aikaa, O'Brien toteaa.

Kampanjaväki yrittää pitää  vaalikampanjointia vauhdissa

Donald Trumpin vaalitiimi yrittää pitää vaalikampanjan täydessä vauhdissa huolimatta Trumpin koronatartunnasta.

Uutiskanava CNN:n mukaan tiimi on käynnistämässä "Operaatio MAGA:a". Lyhenne tulee Trumpin käyttämästä tunnuslauseesta Make America Great Again.

Kampanjatiimi aikoo kutsua avuksi "merkittäviä sijaisia, kampanjakoalitioita ja Trumpin kannattajia", kunnes presidentti voi itse palata kampanjoinnin pariin.

Varapresidentti Mike Pencen on määrä esiintyä vaalitilaisuuksissa avainosavaltioissa sillä aikaa, kun Trump on sairaalassa. CNN:n mukaan myös Trumpin perhe aikoo tuurata presidenttiä kampanjatilaisuuksissa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja