Valitse meikkivoide, joka sopii kesään

Luonnollinen, kaunis ja puuterimainen iho on monen haaveissa myös kesäaikaan, jolloin kuumuus saa ihon kiiltelemään. Helmen muuttumisleikkiin saapuneen Nina Myllymäen kasvoille valittiin meikkivoide, joka sopii hienosti kesäiholle.

Meikkitaiteilija Riia Koivisto suositteli Ninalle meikkivoidetta, joka on suunniteltu erityisesti seka- ja rasvoittuvalle iholle, mutta käy kesäaikaan myös muille ihotyypeille. Meikkivoide antaa iholle kiiltämättömän pinnan ja peittää samalla epätasaisuudet.

Tuote peitti alleen Ninan auringossa punertuneet posket. Riia muistutti, että kesällä meikkivoidetta kannattaa levittää vain ohut kerros raikkaan lopputuloksen aikaansaamiseksi. Näin päivetys hehkuu meikkivoiteen läpi, ja iho näyttää luonnolliselta. Tällä kertaa meikkivoide levitettiin kasvoille sormin ja päälle laitettiin vain aavistus puuteria.

Automaalauksia työkseen tekevä Nina iloitsi, että meikkivoide suojaa työoloissa, joissa iho on rasitukselle alttiina. On kuitenkin hyvä muistaa, että vaikka meikkivoide suojaa ihoa, auringonottoa varten meikki pitää pestä pois ja levittää kasvoille aurinkovoide. Jos meikkivoide tuntuu kesällä liian raskaalta, voi kasvoilleen valita myös värillisen kosteusvoiteen.

Kesäiholle mattapintainen meikkivoide

Meikkitaiteilija Riia Koivisto valitsi Ninan kasvoille NIVEAn Natural Matt Foundation -meikkivoiteen, jonka avulla ihosta tulee tasainen ja mattapintainen. Voiteen nestemäinen koostumus pitää kiillon kurissa ja peittää epätasaisuudet.

Artikkelin tarjoaa:

Lue myös:

    Uusimmat