Mainos

Valaistu säilytyskotelo eteisen seinään

Remonttikohteesta löytyi hukkatila, jollaisia on usein tämän ajankohdan kerrostaloasunnoissa – talo on rakennettu 1970-luvun alussa. Turhaa tilaa se ei suinkaan ole, sillä Nina keksi sille heti käyttöä: upotetaan viereiseen eteisen seinään läpinäkyvät kotelot.

Koteloita tarvitaan aina – kyllähän jokainen tietää, kuinka eteisessä tyhjennetään taskuista ja käsilaukuista auton avaimia, kännyköitä ja vaikka mitä pikkutavaraa, jolle pitäisi keksiä paikka siksi aikaa, kun ottaa kengät jalasta ja ripustaa palttoon henkariin.

Kun laatikoiden taakse jäävä tiiliseinä vielä valaistaan pinnan myötäisesti, syntyy tosi upea vaikutelma.

Sopivia laatikoita löytyy monestakin säilytystarvikkeita myyvästä liikkeestä ja kätevä osaa valmistaa sellaiset itsekin. Seinään tehtiin sopivan kokoiset aukot ja pujotettiin laatikot pohja edellä niihin siten, että aukko tuli tasan seinäpinnan kanssa. Alun perin oli tarkoitus ruuvata ne kiinni, mutta vanha tiiliseinä osoittautui sen verran haperoksi, että kiinnittämiseen päätettiin käyttää polyuretaanivaahtoa.

Laatikon kaikille reunoille pantiin pienet kiilat, tarkastettiin että laatikko on vaakasuorassa ja pursotettiin vaahto. Kun se oli kuivunut, poistettiin kiilat ja leikattiin veitsellä ylimääräiset purseet pois. Lopuksi aukon reunat siistittiin listoituksella.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.