Vakavasti loukkaantunut Niki Tuuli edelleen italialaisessa sairaalassa – katkennut reisiluu ja murtunut ranne operoitu

San Marinon MotoE-kilpailussa loukkaantunut Niki Tuuli on leikattu tiistaina Italiassa.

Viikko sitten lauantaina ajettu sähkömoottoripyörien MM-sarjan lauantain osakilpailu päättyi imatralaisen Niki Tuulen kannalta epäonnisesti. Tuuli yritti ohitusta kahdesta kuljettajasta, mutta ohitusyritys päättyi kaatumiseen.

Rytäkässä Ajo MotoE -tallissa ajavan Tuulen reisiluu meni poikki ja vasen ranne murtui.

- Lauantaina viimeksi juttelin Nikin kanssa ja hän on paranemaan päin. Niki on päässyt jo istumaan eikä tarvitse enää vain maata sängyssä eli edistystä on tapahtunut, C Moren asiantuntija ja Ajo MotoE -tallissa työskentelevä Matti Kiiveri kertoi lähetyksessä.

- Toiveena on, että ensi viikon aikana Niki saataisiin Imatralle Italian sairaalasta, Kiiveri jatkoi.

MotoE-kautta on jäljellä yksi kisaviikonloppu, joka ajetaan marraskuussa Valenciassa. Kauden avauskilpailun voittanut Tuuli on MM-sarjassa kuudentena.

- Vähän voi olla tiukka aikataulu, että Niki pystyisi Valenciassa ajamaan, mutta pidetään peukkuja pystyssä. Ainakin nyt tiistaista lauantaihin kehitystä on tapahtunut eli jalka jo liikkuu jonkin verran ja fysioterapeutin kanssa on tehty muutama päivä töitä, Kiiveri sanoi.

- Perjantaina istumisasentoa jo koitettiin, mutta Nikiltä oli lähtenyt samantien taju. Kovissa kivuissa hän tällä hetkellä joutuu sairaalassa yksin olemaan, mutta tuttuun tapaan Niki puree hammasta.

Lue myös:

    Uusimmat