Vaimonsa Mona-Liisan syövälle menettänyt ex-huippuhiihtäjä Ville Nousiainen kertoo surustaan ensimmäistä kertaa kameran edessä – tämän vuoksi perhe salasi sairauden: "Se olisi ollut tosi raskasta"

Viime vuosi oli suomalaiselle hiihtoväelle suuren surun täyteinen, sillä äärimmäisen pidetty ex-huippuhiihtäjä Mona-Liisa Nousiainen kuoli heinäkuussa vatsasyövän uuvuttamana vain 36-vuotiaana.

Mona-Liisan leski Ville Nousiainen on Tulosruudussa torstaina Viikon vieraana kertomassa surutyöstään ja perheen elämästä diagnoosin jälkeisenä aikana.

Nousiainen kertoo Antero Mertarannan haastattelussa muun muassa sen, miksi perhe piti sairauden niin pitkään vain pienen piirin tietona.

– Ei haluttu sellaista sääliä. Tai sellaista, että joku olisi koko ajan rampannut meillä kotona ja olisi pelkästään puhuttu siitä syövästä. Se olisi ollut tosi raskasta sen sairauden keskellä. Saatiin olla rauhassa ja toimia normaalisti. Ei hirveän moni nähnyt kuin keväällä vasta, että Mona oli sairas. Ulkoapäin hän näytti ihan urheilijalta ihan koko ajan viime talvenakin. Ei hirveästi ulkoapäin tullut mitään signaaleja siitä, Nousiainen kertoo.

Viikon vieraan Ville Nousiaisen haastattelu on katsottavissa kokonaan torstai-illan pitkässä Tulosruudussa kello 22.30.

Lue myös:

    Uusimmat