Vaimon muokatut, seksikkäät kuvat särkivät miehen sydämen: ”Tämä ei ole vaimoni”

Vaimo halusi ilahduttaa miestään seksikkäillä valokuvilla, joista oli kuvankäsittelyllä poistettu jokainen kehon virhe. Miehen reaktio muistuttaa, että ilman virheitään ihminen ei ole oma itsensä.

San Antoniossa asuva, nelikymppinen vaimo hakeutui seksikkäisiin valokuviin erikoistuneen Victoria Caroline Haltomin luo. Kuvien ottamisen jälkeen asiakas pyysi Haltomia käsittelemään kuvat niin, ettei niissä olisi ensimmäistäkään virhettä – ei selluliittia, ei raskausarpia, ei rypyn ryppyäkään.

Mutta kun asiakkaan mies sai kuvat käsiinsä, ei hänen reaktionsa ollut ilahtunut. Hän lähetti Haltomille sydämellisen sähköpostin, jonka kuvaaja sittemmin julkaisi myös Facebookissa, jossa miehen viesti on kerännyt tuhansia tykkäyksiä ja jakoja.

Viestissään mies halusi kertoa valokuvaajalle ajatuksen, joka oli noussut hänen mieleensä hänen käydessään valokuvia läpi.

Hän kertoi, että parilla on takanaan 18 vuoden avioliitto, josta on syntynyt kaksi kaunista lasta ja jossa on ollut ylä- ja alamäkensä. Mies sanoi tietävänsä, että vaimo oli ottanut kuvat piristääkseen pariskunnan suhdetta. Vaimo on usein kokenut, ettei ole enää viehättävä miehensä mielestä, eikä syytäisi miestä, vaikka tämä vaihtaisi nuorempaan.

Mutta avatessaan kuva-albumin miehen rintaa oli painanut. Niin kauniita kuin kuvat olivatkin, ilman virheitä hänen vaimonsa ei enää ollut hänen vaimonsa. Sillä vaimon nolostelemiin virheisiin oli kietoutunut kaikki heidän koko yhteinen elämänsä.

”Kun pyyhit pois hänen raskausarpensa, pyyhit pois jäljet lapsistamme. Kun pyyhit pois hänen ryppynsä, pyyhit pois kaksivuosikymmentämme naurua ja murheita. Kun pyyhit pois hänen selluliittinsa, pyyhit pois hänen rakkautensa leipomiseen ja kaikki vuosien aikana syömämme herkut.”

Miehen sähköpostin tarkoitus ei ollut missään vaiheessa syyllistää Haltomia.

”Kirjoitan sinulle kiittääkseni sinua. Näiden kuvien näkeminen sai minut ymmärtämään, etten kerro vaimolleni riittäväsi kuinka paljon rakastan häntä ja kuinka jumaloin häntä sellaisena kuin hän on.”

Haltom toteaa viestin lopuksi itkeneensä kuin vauva lukiessaan miehen vilpitöntä sähköpostia.


Lähde: Elite Daily

Lue myös:

    Uusimmat