Vahvistus: Sebastian Vettelin tulevaisuus F1-sarjassa sinetöity

2:20
Sebastian Vettel nousi huimalla uusintalähdöllä kisan toiseksi Azerbaidzhanissa.

F1-talli Aston Martin on jatkanut kuljettajiensa Sebastian Vettelin ja Lance Strollin sopimuksia myös kaudelle 2022.

Klassisen brittivalmistajan nimen käyttöön ottanut entinen Racing Point -talli on tällä hetkellä Formula 1:n MM-sarjassa seitsemännellä sijalla. Vettel nousi lähelle jopa kisavoittoa sijoittumalla lopulta toiseksi erikoisia käänteitä ottaneessa Azerbaidzhanin GP:ssä kesäkuussa. Kyseessä on Aston Martinin F1-historian ensimmäinen palkintopallisijoitus.

Tiimi tekee kovia satsauksia uuteen tehtaaseensa Britannian Silverstonessa. Nyt myös kuljettajakaksikko on vahvistettu tulevalle vuodelle.

Aston Martinin omistajan Lawrence Strollin pojan Lance Strollin jatko tallissa oli varsin selvää jo ennen vahvistusta, mutta nyt myös huhut nelinkertaisen F1-mestarin Sebastian Vettelin tulevaisuudesta voidaan lopettaa.

– Odotan todella, että pääse ajamaan seuraavan sukupolven F1-autoilla, Vettel sanoo Aston Martinin tiedotteessa vuoden 2022 sääntömuutoksista.

– Muutokset ovat niin isoja, ja jokainen tiimi joutuu aloittamaan uudelleen alusta, joten se on mahtava tilaisuus meille Aston Martinilla, Vettel jatkaa.

Vettel siirtyi Aston Martinille viime talvena kuuden Ferrarilla vietetyn kauden jälkeen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja