Mainos

"Vähän ikäviä uutisia on kerrottavana" – Antti Ruuskanen jää pois Kalevan kisoista

1:48

Keihäänheittäjä Antti Ruuskanen ei kilpaile yleisurheilun Kalevan kisoissa Jyväskylässä. Ruuskanen ilmoitti asiasta itse sosiaalisessa mediassa.

Videolla juttu Antti Ruuskasen EM-rajan ylityksestä

Ruuskanen loukkasi nilkkansa äskettäisissä kisoissa Joensuussa. Hän jää Kalevan kisoista pois varotoimenpiteenä.

- Vähän ikäviä uutisia on kerrottavana, Ruuskanen aloitti Facebook-videossaan.

- Kalevan kisat jäävät väliin. Joensuussa nilkka pyörähti viidennellä kierroksella, ja siellä jänne nimeltä peroneus brevis otti osumaa. Tiistaina tehtiin viimeistelyheittoharjoitus. Jänne ärtyi uudestaan, ja se aiheuttaa kivun tukijalan kantapäähän.

Ruuskanen kertoo, että uudessa kokeiluharjoituksessa jänne antoi sellaiset merkit, ettei kisoihin kannata lähteä. Koska mitään ei ole varsinaisesti rikki, EM-kisat pysyvät ajatuksissa.

- Päätähtäin on Berliinissä. Kunto on hyvä, ja hienoa olisi ollut päästä taistelemaan neljännestä Suomen mestaruudesta. Välillä joutuu tekemään kovia ratkaisuja. Tavoitteet ovat edelleen kovat ja mieli on korkealla, vaikka harmitus on kova, Ruuskanen päätti.

Entisen keihäänheittäjän Jyrki Blomin alaisuudessa harjoitteleva ja kilpaileva Ruuskanen on saanut tällä kaudella keihään 82,59 metriin. Hänen ennätyksensä on 88,98.

Savon Sanomat uutisoi ensimmäisenä Ruuskasen poisjäämisestä.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.