Hyppää pääsisältöön
TuoreimmatLiigaSääRikosPolitiikkaAsian ytimessä.doc
Uutiset
KotimaaUlkomaatRikosPolitiikkaTalousMielipiteetSää
Urheilu
LiigaMM-ralliJääkiekon MM-kisatJääkiekkoF1JalkapalloYleisurheilu
Viihde
SeurapiiritTV-ohjelmatElokuvatKuninkaallisetMusiikkiSalatut elämät
Lifestyle
RuokaTerveys ja hyvinvointiSeksi ja parisuhdeAutotHoroskooppi
Makuja
ReseptitRuokauutiset
Videot
MTV Uutiset LiveUusimmat
Tv-opas
Muistilista
  • MTV UutisetKonepajankuja 7
    00510 Helsinki
  • Uutistoimituksen päivystys010 300 5400
  • Uutisvinkkiuutiset@mtv.fi
  • WhatsApp040 578 5504
Sisällöt
  • Tomi Einonen
    Vastaava päätoimittaja
  • Ilkka Ahtiainen
    Uutispäätoimittaja
  • Mona Haapsaari
    Toimituspäällikkö
  • Teemu Niikko
    Toimituspäällikkö, urheilu
Liiketoiminta
  • Iina Eloranta
    VP, Channels and Digital Consumption
SuomiAreena
  • Jeremias Kontio
    Vastaava tuottaja
Muut palvelut
  • MTV Katsomo
  • SuomiAreena
Asiakaspalvelu
  • MTV Uutiset -palaute
  • MTV Katsomon asiakaspalvelu
  • Tietoa yhtiöstä
  • Avoimet työpaikat
  • Mainosta MTV:ssä
  • Tietosuojalauseke
  • Käyttöehdot
EtusivuVideotTuoreimmatLuetuimmatOdota

Vadelma-herukkapannari

Julkaistu 05.08.2004 08:32(Päivitetty 19.01.2012 12:12)

Vadelma-herukkapannari on helppo jälkiruoka, johon voi hyödyntää kesän satoa ja halutessaan sen voi kruunata kermavaahdolla. Muitakin marjoja voi kokeilla, esim. mustikka sopii vallan mainiosti! Mikä sen mukavampaa kuin elokuinen uimaretki - ja sen päälle pannarihetki!

kuva: Myllyn Paras

kuva: Myllyn ParasMyllyn Paras

Vadelma-herukkapannari

  • uunipellillinen
  • 5 dl maitoa
  • 2½ dl maitorahkaa
  • 3 munaa
  • 4 dl k arkeita tai erikoisvehnäjauhoja
  • 1 tl leivinjauhetta
  • 2 rkl sokeria
  • ½ tl suolaa
  • 1 tl kardemummaa
  • 1 tl vaniljasokeria
  • Päälle:
  • 4 dl punaherukoita tai mustikoita
  • 3 dl vadelmia
  • sokeria tai hunajaa

Sekoita kaikki pannukakkutaikinan ainekset keskenään.Vuoraa leivinpaperilla iso reunallinen uunipelti ja voitele se rasvalla. Kaada siihen taikina ja ripottele päälle marjat. Paista 200 asteisen uunin keskitasolla 25-30 min kauniin väriseksi. Ripottele kypsälle marjapannarille sokeria tai valuta päälle hunajaa.

Tarjoile sellaisenaan tai sokerin / hunajan ja kermavaahdon kera.

VINKKI: Kokeile pannaria myös muilla marjoilla tai vadelmilla + ohuilla persikkaviipaleilla.

kuva: Myllyn Paraskuva: Myllyn ParasMyllyn Paras

Resepti: Arja Savela

Lisää aiheesta:

Yksinäisyys todella tappaa – näin suuret ovat erotKuoliaaksi jäätynyt kissanpentu järkytti Kouvolassa – harras toive omistajilleEthän sorru tähän herpeksen hoitoniksiin? "Heikentää tilannetta entisestään"Suppilovahverokeitto, jonka ohjeen kaikki haluavat – tässä täydellisen sopan salainen raaka-aineTestasimme kauppojen halvimmat hapankorput – tässä voittajaRenkaidenvaihto käsillä – vältä tyypilliset virheet!
Lifestyle

Tuoreimmat aiheesta

Lifestyle
  • 06:45
    Yksinäisyys

    Yksinäisyys todella tappaa – näin suuret ovat erot

  • 05:02
    Kissat

    Kuoliaaksi jäätynyt kissanpentu järkytti Kouvolassa – harras toive omistajille

  • Eilen18:50
    Virukset

    Ethän sorru tähän herpeksen hoitoniksiin? "Heikentää tilannetta entisestään"

  • Eilen17:24
    Ruoka

    Suppilovahverokeitto, jonka ohjeen kaikki haluavat – tässä täydellisen sopan salainen raaka-aine

  • Eilen14:58
    Halpa vs. kallis

    Testasimme kauppojen halvimmat hapankorput – tässä voittaja