Mainos

Vaaka haistatteli suklaanostajalle Helsingissä – "Vi**uilulisä 50 euroa metriltä"

Ulvilalainen Mari Aalto sai todella erikoista kohtelua helsinkiläiskaupan tuotevaa’alta punnitessaan suklaakonvehteja. Vaaka nimittäin näytti ”vittuilulisää” 50 euroa metriltä.

Erikoisesta tapauksesta uutisoi ensimmäisenä Aamulehti.

Mari Aalto oli punnitsemassa vaa’lla irtosuklaita, kun se ilmoitti hänelle ottavansa ostoksista 50 euroa metriltä ”vittuilulisää”.

– Olin ihan ihmeissäni, että mitä tuo tarkoittaa. Tytär otti tekstistä tietenkin heti valokuvan, koska hänestä se oli niin hauska. 

– Sitä jäin myöhemmin miettimään, oliko lisä asiakkaan kilojen mukaan vai mistä, Aalto nauraa MTV Uutisten haastattelussa.

Myyjä ei pahoitellut outoa tekstiä

Aalto oli pyytänyt vaa’an käytöksen ihmetyttämänä paikalle myyjän. Tämä oli yrittänyt korjata vaakaa, mutta ei onnistunut siinä. Myyjä kävi sitten punnitsemassa irtosuklaat toisella vaa'alla.

Aalto ihmettelee sitä, että myyjä ei pahoitellut outoa tekstiä hänelle mitenkään. Myöskään kaupasta ei ole oltu häneen yhteydessä

– Se minua kaikkein eniten hämmentääkin, että edes myyjä ei pahoitellut asiaa.

"Joku tehnyt mielestään hauskan pilan"

Alma Median haastattelema K-Citymarket Ruoholahden kauppias Teo Huhtala ei ole ollut tietoinen ”vittuilulisästä”. Hän arvoi, että joku huoltomiehistä on keksinyt mielestään hauskan pilan, kun vaa’at oli huollettu viikko sitten.

– Jonkun pila sen tietysti täytyy olla, myös Aalto pohtii.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.