Mainos

Uutuustuote "boostaa" lapsesi Lego-palikat moottorilla ja led-valoilla

Jos haluat tarjota lapsille kehittäviä leluja ja pelkät Legot tuntuvat tylsiltä, Circuit Cubes tarjoaa vaihtoehdon. Amerikkalainen Tenka Labs on kehittänyt uudenlaisen elektronisen lelun, joka on suunniteltu toimivaksi Lego-palikoiden kanssa.

Nimensä mukaisesti Circuit Cube on kuution muotoinen palikka, jonka avulla legoihin saa valoja ja liikettä helpolla tavalla. Jokaisessa kuutiossa on sähkökomponentti kuten led-valo tai pieni moottori. Palikoita voi yhdistellä sähköpiireiksi. Kun esimerkiksi moottorikuution yhdistää paristokuutioon, saadaan aikaan liikettä. Rakennelman voi koota myös käyttämällä tuotepakkauksen mukana tulevia johtoja, jolloin palikoita ei tarvitse liittää välttämättä yhteen.

Vaikka Circuit Cube on suunniteltu toimimaan nykyisten Lego-palikoiden kanssa, niitä voi käyttää myös itsenäisinä rakennuspalikoina. Tarjolla on erilaisia valmiita kuutiopaketteja, joista voi koota esimerkiksi erilaisia autoja.

Tällä hetkellä Circuit Cubes on ennakkotilattavana vajaan 50 euron hintaan. Tilauksen voi tehdä valmistajan kotisivuilta. Tuotteen esittelyvideon voit katsoa Youtubesta.

Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.