Uutuustekstiileillä joulun tunnelmaa kotiin – katso ihanat ideat!

Vaikka jouluun on vielä aikaa, on kotiin mukava jo saada hieman talvista ja lämpöistä tunnelmaa. Ensimmäiset joulukukka-asetelmat ja kynttilät ilmestyvät pöydille ja myös tekstiileissä on mukavaa siirtyä joulua kohden. Kokosimme uutuustekstiilien kauneimmat somistajat, joiden avulla luot tunnelmaa helposti.

Jouluisia sisustusideoita on ihana selailla jo marraskuussa ja kotiin on jo mukava tuoda pieniä asioita, jotka muistuttavat tulevasta juhlakaudesta.

Näyttävät ja lämmittävät kynttilät sekä erilaiset kukka-asetelmat ovat helppo keino luoda tunnelmaa huoneisiin, mutta myös tekstiilit ovat pääosassa kun aloitetaan juhlakauteen valmistautuminen.

Näyttävät paljetit ja säihke ovat tänä jouluna muodissa niin vaatteiden kuin sisustuksenkin osalta. Ylellisyydestä nauttiva valitsee kotiinsa kaunista säihkettä pieninä yksityiskohtina.

Myös kristallien avulla voi loihtia jouluista ja hienostunutta tunnelmaa – poimi vaikkapa ulkoa maahan pudonneita oksia ja ruiskumaalaa ne valkoisella tai kauniin hopeisella maalilla. Asettele oksat vaasiin, osaksi kattausta tai vaikkapa katosta roikkumaan ja pudottele niihin koristeeksi vielä näyttäviä kristallikoristeita.

Punainen on perinteinen valinta

Trendikkään valkoisen ja vaaleanpunaisen joulun ohella perinteinen punainen jaksaa ihastuttaa suomalaisia. Se muistuttaa lapsuuden jouluista ja tuo mieleen lämpimiä muistoja.

Tarjolla on jälleen reippaita raitoja ja vanhasta maailmasta muistuttavia tekstiprinttejä. Petaa sänkyyn pehmeät, flanelliset lakanat ja upota sohva tyynyihin. Sinne on mukava heittäytyä vapaahetkinä hyvän kirjan kanssa ja maistella ensimmäisiä glögikupposia.

Hannele Lampela/ MTV3

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja