Uutuuskirja: TV:stä tuttu tähtitoimittaja ahdisteli Laura Huhtasaarta viestillä seksileikeistä – Huhtasaari vastasi siteeraamalla Raamattua

3:47
MTV Uutiset Live: Perussuomalaisten Laura Huhtasaari pelkää EU:n luisuvan liittovaltioksi – mutta mitä mieltä hän on puoluetoveriensa alatyylisistä puheista?

Perussuomalaisten europarlamentaarikko Laura Huhtasaarta käsittelevä tuore kirja kertoo tapauksesta, jossa nimeämätön toimittaja on lähettänyt Huhtasaarelle viestin sadomasokistisista seksistä.

Satakunnan Kansan toimittajien Sakari Muurisen ja Juha Ståhlen kirja Missä Laura, siellä ongelma käsittelee Huhtasaaren uraa ja elämää poliitikkona.

Vuosina 2015–2019 perussuomalaisten kansanedustajana ja sittemmin europarlamentaarikkona toiminut Huhtasaari on kirjan mukaan kiertänyt Suomen kaukaa Brysseliin päädyttyään.

Tämä on vähentänyt sosiaalisessa mediassa tapahtuvaa ahdistelua. Huhtasaaren toimiessa Brysselissä "sitkein takiainen" on kirjan mukaan ollut "suomalainen televisiosta tuttu tähtitoimittaja", jonka nimeä ei paljasteta.

– Kysymys. Kiinnostaisiko sinua kokeilla s/m-leikkejä alistujana eli subina. Mun juttu isännän rooli. Arvelen, että meidän leikeistä voi tulla hyvä. Mieti rauhassa ja laita viestiä, jos kiinnostut, toimittajan lähettämä viesti kuuluu.

Viestittely ei kirjan mukaan päättynyt tähän; Huhtasaari on vastannut siteeraamalla Raamattua.

Rukouksia Hakkaraisen viinapirua vastaan

Kirjassa kerrotaan, ettei Huhtasaari vietä mielellänsä aikaa muiden suomalaismeppien seassa.

– Pitäkööt kokoukset keskenänsä. En herää aamulla tuntia aikaisemmin kuuntelemaan, että te natsit tulette tänne, uunin pellit vain kolisevat. Ne ovat pelkkää pelleilyä, Huhtasaari kommentoi kirjassa suomalaisten aamiaistapaamisia.

Poikkeuksen muodostaa perussuomalaisten toinen euroedustaja Teuvo Hakkarainen, jonka kanssa Huhtasaaren kerrotaan viihtyvän mainiosti.

– Huhtasaari on aina ensimmäisenä puolustamassa, kun julkisuudessa irvaillaan jollekin Hakkaraisen tempaukselle. Jo eduskunnassa kaksikko rukoili yhdessä Huhtasaaren työhuoneessa, jotta viinan piru ei taas saisi Hakkaraisesta otetta, kirjassa kerrotaan.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja