Uutuuskirja: Antti Tuiskun entinen kumppani tuli raskaaksi ja teki abortin: "Tuntui kuin olisi tungettu puukko rintaan"

Antti Tuisku valmistautuu kesän kiertueeseensa 1:46

Antti Tuisku kertoo Antti Tapani -elämäkerrassa vuonna 2002 tapahtuneen asioita, jotka ovat vaikuttaneet häneen paljon.

MTV haastatteli Antti Tuiskua Emma-gaalan punaisella matolla helmikuussa. Katso video yllä!

Laulaja Antti Tuisku puhuu itsensä sekä toimittajien Anton Vanha-Majamaan ja Antti Aron kirjoittamassa Antti Tapani -elämäkerrassa (WSOY) vuoden 2002 merkittävistä tapahtumista.

Tuisku testaili kirjan mukaan tuolloin rajojaan, muutti pois lapsuudenkodistaan, rakastui ja särki sydämensä. Hän myös rakastui uudelleen.

Tuossa puolisen vuotta kestäneessä suhteessa Tuisku sai ensimmäiset varsinaiset seksikokemuksensa.

– Menetin poikuuteni tosi vanhana. Tästä on aina ollut hauskaa puhua kavereitten kanssa, koska mie olin koulussa aina se, joka tykkäsi seurustella. Seksihommiin aloin kuitenkin myöhään. Jälkeenpäin mietittynä se oli hyvä, koska ne kokemukset olivat sitten tosi merkityksellisiä. Ei ollut pakko päästä panemaan vain siksi, että saa kertoa kavereille. Seksi tuli luonnostaan ja juuri oikean ihmisen kanssa, Tuisku kertoo kirjassa.

Kyseinen suhde päättyi, vaikka Tuisku olisi halunnut jatkaa.

– Siinä tapahtui myös semmoinen homma, että kun törmäsin häneen baarissa pian eron jälkeen, hän kertoi olevansa raskaana. Sopersin siihen jotain, että o-okei, vou. Aloin heti miettiä, että mitäs me tehdään. Palataanko me yhteen? Olin ehkä shokissa.

Tuiskun entinen kumppani sanoi, että lapsi ei ole Tuiskun.

– Silloin tuntui kuin olisi tungettu puukko rintaan. Menin täysin pois tolaltani. Erosta ei ollut edes viikkoa. Oli kaksi vaihtoehtoa: joko se oli pettänyt mua tai sitten lapsi oli oikeasti mun. Ajattelin, että eihän kukaan ehdi viikon aikana hankkiutua raskaaksi. Muutaman päivän sisällä me onneksi käytiin asiaa läpi. Siinä vaiheessa mie en enää miettinyt, kenen lapsi se on. Kun hän teki abortin, mie olin hänelle tukena. Mie tykkäsin hänestä niin paljon. Halusin vaan olla siinä hänen vierellään, kun hän teki sen raskaan päätöksen.

Antti Tuisku mietti aborttia tapahtuneen jälkeenkin. Hän törmäsi exäänsä vuosia tapahtuneen jälkeen, päätyi samoille jatkoille ja pyysi tätä selittämään tapahtunutta. Lapsi oli Tuiskun.

Vasta siinä vaiheessa Tuisku tajusi kuvion: hänen ex-kumppaninsa oli tiennyt, että he eivät voisi olla pariskunta eivätkä vanhemmat lapselle. Hädin tuskin täysi-ikäisen Tuiskun vuoteen 2002 mahtui siis kaksi tärkeää ihmissuhdetta, kaksi rankkaa eroa sekä abortti.

Lue myös:

    Uusimmat