Uutta tietoa Keravan murhaepäilystä: Poliisi ei ensin tajunnut, että kyse on henkirikoksesta

Itä-Uudenmaan poliisi vaatii tänään nelikymppistä naista vangittavaksi murhasta epäiltynä. Henkirikoksen uskotaan tapahtuneen Keravalla toissaviikolla. Poliisi ei ensin tajunnut, että kyse on henkirikoksesta.

Keravalta löydettiin toissa viikolla kuollut mies. Poliisi ei epäillyt asiassa vielä tuossa vaiheessa rikosta.

 – Tapausta tutkittiin alkuun meillä Itä-Uudenmaan poliisissa kuolemansyyn tutkintana, mutta tapausta tutkittaessa on tullut esille sellaisia seikkoja, joiden perusteella poliisilla on syytä epäillä miehen joutuneen henkirikoksen uhriksi, kertoo rikoskomisario Tero Tyynelä poliisin tiedotteessa.

Nyt teosta epäillään nelikymppistä naista, jota poliisi esittää vangittavaksi Itä-Uudenmaan käräjäoikeudessa tänään. Poliisi epäilee naista murhasta. Rikosnimike on siis kovin mahdollinen. 

Poliisin mukaan asiasta ei toistaiseksi tiedoteta enempää.

Tiedossa ei ole, miten henkirikoksen uskotaan tapahtuneen. Tekotapa ei kuitenkaan voi olla ilmeinen, sillä uhrin ei aluksi ymmärretty joutuneen henkirikoksen uhriksi.

Keski-Uusimaa-lehden mukaan henkirikoksen uhri löydettiin Keravan Jaakkolassa sijaitsevan talon pihapiiristä. MTV Uutisten tietojen mukaan henkirikoksesta epäillyllä naisella on toiminimiyritys, jonka toimipaikka on samalla alueella.

MTV Uutisten selvityksen mukaan epäillyllä naisella ei ole merkittävää rikostaustaa ainakaan pääkaupunkiseudulla. Nainen on kuitenkin ollut useampia kertoja käräjillä muun muassa hoitamattomien velka-asioiden takia.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja