Poliisi epäilee nelikymppistä naista murhasta Keravalla – henkirikosta tutkittu jo viikko kaikessa hiljaisuudessa

Itä-Uudenmaan poliisi tutkii Keravalla noin viikko sitten tapahtunutta henkirikosta. Poliisi ei ole tiedottanut tapauksesta julkisuuteen mitään.

Poliisi epäilee rikoksesta nelikymppistä naista. Poliisi aikoo vaatia naista käräjäoikeudessa vangittavaksi ensi viikon maanantaina.

Nainen on mitä ilmeisimmin otettu kiinni vasta nyt, sillä vangitsemista on käsiteltävä kolmen päivän kuluessa pidätyksestä.

Käräjäoikeuteen toimitettujen ennakkotietojen mukaan poliisi epäilee naista murhasta. Rikosnimike on henkirikosnimikkeistä kovin mahdollinen.

Murhaan voi syyllistyä, jos tappaa toisen erityisen raa'alla tai julmalla tavalla tai teko on tehty vakaasti harkiten, eli ennalta suunnitellusti. Murhaan voi myös syyllistyä esimerkiksi surmaamalla virkatehtävissä olevan poliisin.

Tiedossa ei ole, mihin poliisi perustaa kovan rikosnimikkeen tässä tapauksessa.

Rikos on käräjäoikeudelle toimitettujen tietojen mukaan tapahtunut Keravalla 22. syyskuuta, eli viime viikon torstaina.

Poliisi ei ole kertonut tapauksesta julkisuuteen tai tiedottanut väkivaltarikoksesta Keravalla epäillyn henkirikoksen tapahtuma-aikaan. MTV Uutiset ei tavoittanut jutun tutkinnanjohtajaa kommentoimaan tapausta perjantaina iltapäivällä.

Lue myös:

    Uusimmat