Uusi Salkkarit-tähti paljastaa yksityiskohtia hahmostaan: Pihlajakadulla odottaa sukulainen, johon hänellä kytkös myös tosielämässä

2:31
Näyttelijä Lenita Susi paljastaa: Tällainen on uusi Salkkarit-hahmo Daniela Honkanen. Katso video!

Uusi Salatut elämät -näyttelijä Lenita Susi paljastaa MTV Uutisten haastattelussa vihdoin yksityiskohtia roolihahmostaan, joka on nimeltään Daniela Honkanen.

MTV Uutiset kertoi jo aiemmin keväällä, että Salatut elämät -sarjassa tullaan pian näkemään muun muassa rikossarja Sorjosesta tuttu nuori näyttelijälupaus Lenita Susi. Susi ei vielä tuolloin voinut paljastaa käytännössä mitään roolihahmostaan. 

Nyt Susi kuitenkin paljastaa, että hän saapuu Pihlajakadulle yhdessä Susanna Laineen hahmon Marikan kanssa.

– Daniela Honkanen on Marikan tytär. He ovat paenneet Marikan väkivaltaista ihmissuhdetta Helsinkiin, Susi paljastaa nyt MTV:lle.

Kuten sukunimestä saattaa jo päätellä, on kaksikko sukua lääkäri Susu Honkaselle. Susi kertoo, että Salkkareiden studiolla kävi ilmi, että hänellä on myös oikeassa elämässä yhteistä historiaa Susua näyttelevän Tuuli Mattilan kanssa.

– Selvisi, että hän on käynyt meidän ala-asteella pitämässä jumppakerhoa. Minä olin silloin 7-vuotias ja hän 17, ja hän muisti minut sieltä, kertoo Susi, joka oli niin ikään huomannut, että Mattilassa oli jotain tuttua.

Mitä muuta näyttelijä paljastaa uudesta hahmosta ja kuinka alku Salkkareiden kuvauksissa on sujunut? Katso koko haastattelu yllä olevalta videolta!

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla! Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja