Mainos

Uusi omistaja: Seppälä panostaa Suomeen ja Viroon

Päätös Seppälä-vaateketjun ostosta syntyi uuden omistajan Eveliina Melentjeffin mukaan vahvasta uskosta vaateketjun tulevaisuuteen.  

Melentjeff on työskennellyt Seppälän toimitusjohtajana reilun vuoden ajan. Tätä ennen hän työskenteli Stockmannilla parikymmentä vuotta, viimeksi Lindexin Suomen ja Baltian maajohtajana.  

-Seppälän tapa tulkita muotia on ainutlaatuinen verrattuna esimerkiksi Lindexiin, Melentjeff arvioi.  

Seppälästä oli tulossa Stockmann-konsernille taakka vaateketjun myynnin laskiessa nopeasti. Viime vuonna Seppälän liikevaihto painui 13 prosenttia, kun mukaan ei lasketa lopetettuja liikkeitä.  

Stockmann päätti joulukuussa sulkea 41 liikettä Suomesta. Jo aiemmin konserni oli päättänyt luopua Venäjän, Latvian ja Liettuan myymälöistä.   

Melentjeffin mukaan Seppälä keskittyy vastaisuudessa kotimarkkinoihin: Suomeen ja Viroon. Eveliina Melentjeffille ja hänen miehelleen Timolle siirtyy kaupassa Seppälän 82 myymälää Suomessa ja 20 myymälää Virossa. Tämä määrä on tarkoitus myös pitää, Eveliina Melentjeff kertoo.  

-Ehdottomasti tärkeää on nyt keskittyä kotimarkkinoihin Suomeen ja Viroon. Siellä on meidän vahvin markkinamme.  

Seppälä on perinteikäs vaateketju, jolla on yli 80-vuotinen historia. Seppälän vaatteet on suunnattu Melentjeffin mielestä erityisesti suomalaisille kuluttajille niin miehille kuin naisille sekä lapsille ja aikuisille. Seppälä työllistää Suomessa noin 500 henkilöä.  

Osapuolet eivät julkista kauppahintaa.  

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.