"Kova mälli!" – Venäjä kuittasi yllätystakaiskun, Slovakia-vahti kuumeni tästä osumasta

Venäjä kuittasi Slovakian johtoaseman nopeasti jääkiekon MM-kisojen ottelussa. Onni oli osumassa venäläisten puolella.

Jääkiekon MM-kisat 10.-26.5.2024

Leijonien pelit, välierät ja finaali MTV3-kanavalla sekä MTV Katsomo -palvelussa.

Kaikki kisauutiset MM-jääkiekon verkkosivuilla

Milos Kelemen tälläsi Slovakian toisessa erässä yllätysjohtoon Venäjän pahan puolustusalueen töppäilyn jälkeen (video alla).

Slovakian osumasta kului kuitenkin vain minuutti ja kuusi sekuntia, kun ottelun ennakkosuosikki Venäjä tuli tasoihin.

Sergei Toltshinski antoi tulta, ja kiekko kimposi Aleksandr Barabonovin luistimesta aivan yläkulmaan.

– On kova paukku! On kova mälli! C Moren selostaja Jani Alkio innostui.

Slovakian maalivahti Julius Hudacek kävi osumasta kuumana, mutta turhaan – kiekko keskelle ja tilanteeksi 1–1.

Video Venäjän tasoituksesta on katsottavissa jutun ylälaidasta.

Venäjä ja Slovakia ovat molemmat voittaneet MM-kisojen kaksi ensimmäistä otteluaan.