Uudenvuoden muistio

Uusivuosi aiheuttaa useita muutoksia aukioloaikoihin, aikatauluihin sekä liikenteeseen.

Kauppoihin ehtii vielä tänään ennen iltakuutta, jolloin liikkeet sulkevat ovensa. Huomenna eli uudenvuodenpäivänä kaupat pysyvät kiinni, lukuunottamatta kioskeja, huoltoasemia ja haja-asutusalueiden kauppoja.

Pankkien konttorit suljetaan aattona kello 13. Pankit ovat seuraavan kerran auki maanantaina 4. tammikuuta.

Kuohuviinit ehtii ostaa vielä tänään, sillä Alkot palvelevat kello 9 - 18. Postit ovat auki kello 16:een asti. Helsingin pääpostissa voi asioida iltakuuteen saakka. Huomenna Alkot ja postit ovat kiinni.

Kaukoliikenteessä muutoksia

Kaukoliikenteen linja-autot ajavat tänään normaalit torstaivuorot, minkä lisäksi voidaan ajaa erillisiä perjantaivuoroja.

Huomenna uudenvuodenpäivänä ajetaan pyhäliikenne eli S-vuorot.

Aikataulut voi tarkistaa linja-autoasemilta, verkosta osoitteesta http://www.matkahuolto.fi ja Matkahuollon palvelunumerosta 0200 4000.

Kaukoliikenteen junat kulkevat tänään perjantaiaikataulun mukaan muutamin poikkeuksin. Moskovan ja Helsingin väliset edestakaiset junat eivät liikennöi.

Huomenna junat kulkevat sunnuntaiaikataulujen mukaan, mutta liikenteessä on lisävuoroja ja joitain peruutuksia. Lauantaina ja sunnuntaina ajetaan muutama lisävuoro.

Vuorot voi tarkistaa osoitteesta http://www.vr.fi, juna-asemilta sekä VR:n puhelinpalvelusta numerosta 060 041 900.

Liikenne vilkastuu pääkaupunkiseudulla

Pääkaupunkiseudun ja Helsingin sisäinen liikenne kulkee tänään normaaliaikataulun mukaan. Liikenteessä on kuitenkin runsaasti lisävuoroja.

Yöbussit kulkevat tavanomaista myöhempään ja metro kaksi tuntia tavallista pidempään.

Lähijunien liikennöinti jatkuu läpi yön kaikilla rataosuuksilla. Aamukuudesta alkaen junat kulkevat sunnuntaiaikataulun mukaan.

Huomenna joukkoliikenne ajetaan pyhäaikataulujen mukaan.

(MTV3 - STT)

Lue myös:

    Uusimmat