Uskomaton tapahtumasarja – hyväntahtoinen kauppias pelasti Juha Tapion juhannuksen

Muusikko Juha Tapion juhannuskeikka Somerolla oli vaarassa peruuntua rikkoutuneen renkaan takia. Ystävällinen kauppias kuitenkin pelasti suosikkilaulajan.

VIDEO: Juha Tapio esittää hittinsä Sinun vuorosi loistaa

Juha Tapio, 44, kertoo Instagram-tilillään uskomattomasta tapahtumasarjasta, joka tapahtui juhannuspäivänä. Mies oli matkalla lauantai-illan keikalleen Somerolle, kun hänen autostaan puhkesi rengas.

Tapio pääsi täpärästi Urjalan Neste-huoltoaseman pihaan, mutta hänet valtasi lohduttomuus. Juhannuspäivän iltana koko Suomi on kiinni ja keikka alkaisi parin tunnin päästä. Pian muusikko sai kuitenkin yllättyä iloisesti.

– Suljetun Neste-aseman ovessa oli kauppiaan numero, kokeilin soittaa siihen ja vastoin odotuksiani juhannusiltana tuntemattomaan numeroon vastattiin. Urjalan Nesteen yrittäjä Harri ja rouvansa Sari keskeyttivät juhannuksen viettonsa ja pyyhälsivät paikalle, Harri ajoi autoni huoltohalliin ja tsekkasi renkaan todeten sen menneen korjauskelvottomaan kuntoon, Tapio kertoo.

– Sen jälkeen hän tavoitteli paikallista rengasyrittäjää, jotta olisi voinut yöllä vaihtaa autooni uudet kiekot mikäli sopivia löytyisi. Kun ei löytynyt, jätettiin auto huoltamon pihaan odottamaan hinausta ja Sari lähti heittämään minut tunnin matkan päähän Somerolle, jonne saavuttiin parahiksi ennen keikkaa.

Keikan jälkeen Tapio pääsi takaisin Urjalaan ja sijaisautolle järjestyksenvalvojan ja taksikuskin avustuksella. Nyt laulaja kiittelee vuolaasti saamaansa apua.

– Tämmöinen lämmön, hyväntahtoisuuden ja avuliaisuuden kokeminen oli todellinen juhannustaika. Kiitos Harri ja Sari kun autoitte matkamiestä, teidän kaltaisenne ihmiset tekevät maailmasta hyvän.

Lue myös:

    Uusimmat