Uskomaton ottelu! Slovakian suuryllätys suli päätössekunnilla – Kanadan dramaattinen voittomaali hiljensi kotiyleisön täysin

MM-kisojen isäntämaa Slovakia oli pitkään kiinni yllätysvoitossa, mutta joutui taipumaan Kanadalle dramaattisen ottelun jälkeen lopulta 6-5-lukemin.

Uskomattoman ottelun ratkaisu nähtiin vain sekunti ennen kolmannen erän päätössummeria, kun Kanadan Mark Stone latoi pelivälineen verkkoon ylivoimalla.

Slovakia sai otteluun upean alun ja johti avauserän puolivälissä ottelua jo 2-0. Kanada onnistui kuitenkin nousemaan tasoihin vielä saman erän aikana.

Slovakia ei lannistunut Kanadan tasoituksesta, vaan jatkoi rynnistystään toisessa erässä iskemällä kiekon jälleen kaksi kertaa Kanada-vahti Matt Murrayn selän taakse.

Kanada onnistui kuitenkin jälleen hiljentämään hurmioituneen kotiyleisön iskemällä kiekon kolme kertaa kisaisäntien verkkoon, mutta Slovakia nousi vielä tasoihin.

Ottelu näytti jo hetken venyvän jatkoajalle, mutta Kanada onnistui iskemään viime sekunnilla kiekon Slovakian verkkoon.