Uskomaton dronella kuvattu video ihastuttaa maailmalla: Lennokki lentää keilahallin läpi yhdellä otolla – "Yksi upeimmista asioista, joita olen nähnyt"

Yhdellä otolla kuvattu lennokkivideo nousi hetkessä viraalihitiksi. Näet videon yläpuolelta!

Minneapolisilainen kuvaaja Jay Christensen taltioi teoksen paikallisessa Bryant Lake Bowl -keilahallissa Yhdysvalloissa. Christensen on kokenut lennokkikuvaaja.

– Olen lentänyt dronella vuodesta 2014 lähtien. Silloin oli ylipäänsä mahtavaa, että kamera pääsi niin ylös kohti taivasta. Jo silloin oli siistiä ajatella, kuinka paljon dronet voivat vielä kehittyä, Christensen kertoi Reutersille.

Kyseessä on Cinewhoop-merkkinen lennokki, johon on kiinnitetty GoPro action-kamera. Lennon aikana kuvaaja seurasi lennokin liikkeet ja kuvatun videon reaaliajassa virtuaalilasien kautta.

Lopputulokseen päästiin noin kymmenen yrityksen ja kahden tunnin työn jälkeen.

Lennokit eivät tallenna ääntä, joten videon ääniefektit ja musiikit on lisätty jälkikäteen.

Videoon on myös suhtauduttu skeptisesti.

– Kaikki eivät usko, että video on saatu tehtyä yhdellä otolla, mutta näin se on. Toisaalta positiivista siinä on se, että ihmiset näkevät jonkun uniikin kyvyn ja ymmärtävät, että taitavaan lennokkiotokseen vaaditaan hyvä lentäjä ja pitkälle kehittynyttä teknologiaa, kertoo videon ohjaaja Anthony Jaska.

Viraalihittiä tavoitti Hollywoodin

Video on herättänyt ihastusta muun muassa Twitterissä.

Ohjaaja James Gunn jakoi videon Twitter-tilillään ja kutsui tekijät Lontooseen tekemään Guardians of the Galaxyn kolmatta osaa.

Myös animaatioelokuvat Coco ja Toy Story 3:n ohjannut Lee Unkrich jakoi hämmästyksensä.

– Tämä on yksi upeimmista asioista, joita olen koskaan nähnyt. Leuka putosi lattialle, Unkrich twiittaa.

Katso upea videoteos artikkelin alusta!

Lue myös:

    Uusimmat