Mainos

Useita vaaratilanteita liikenteessä - poliisi pyytää osallisia ilmoittautumaan

Poliisi pyytää kolmen erillisen kolarin osapuolia ilmoittautumaan. Kolareissa Kokkolassa ja Mikkelissä oli osallisena sekä autoja, pyöräilijä että jalankulkijoita.

Kokkolassa henkilöauto törmäsi tänä aamuna polkupyörällä kulkeneeseen yläasteikäiseen tyttöön, kun auto oli ollut kääntymässä päiväkodille. Tyttö oli kaatunut. Poliisi pyytää tyttöä ilmoittautumaan poliisille virka-aikana puhelinnumeroon 0295-415883, koska kolariin syylliseksi epäilty autoilija oli edelleen huolissaan tytön voinnista, vaikka tyttö oli jatkanut kaatumisen jälkeen matkaansa.

Myöhemmin päivällä maasturimallinen Volvo oli peruuttanut kahden jalankulkijan päälle suojatiellä. Auton kuljettaja oli keskustellut toisen jalankulkijan kanssa, mutta he eivät olleet vaihtaneet yhteystietojaan. Poliisi pyytää auton kuljettajaa ilmoittautumaan poliisille virka-aikana puhelinnumeroon 0295-415883. 

Mikkelissä musta tila-auto töytäisi jalankulkijaa jalkakäytävällä tänä aamuna.

Jalankulkija oli kävelemässä Vuorikatua ylöspäin, uudehko musta tila-auto oli ajanut jalkakäytävälle ja osunut jalankulkijaan. Kuljettajana toiminut mieshenkilö ei jäänyt paikalle selvittämään tapahtunutta vaan poistui paikalta.

Poliisi pyytää tapahtumasta havaintoja vihjepuhelimeen 02954 15232 tai sähköpostilla vihjeet.ita-suomi@poliisi.fi.

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.