Tiger Woods kertoo auto-onnettomuuden tuomista pahoista kivuistaan: "Ykköstavoite on kävellä omilla jaloillani"

0:45
Tiger Woodsin auto syöksyi rajusti tieltä helmikuussa Kaliforniassa.

Golftähti Tiger Woodsin huomio keskittyy tällä hetkellä kävelemisen opettelemiseen helmikuussa tapahtuneen auto-onnettomuuden jälkeen. Hän kieltäytyy yhä arvioimasta mahdollista peliuransa jatkoa.

Woods kertoo tilanteen olevan yhä varsin vaikea.

– Olen ollut sen jälkeen täysin eri eläin. Ymmärrän enemmän kuntoutusprosessista aikaisempien loukkaantumisteni takia, mutta tämä on ollut kivuliaampaa kuin mikään, mitä olen ikinä kokenut, Woods paljasti medialle ESPN:n mukaan.

Ajatus golfuran jatkosta on vielä liian kaukainen. Hän ei ollut valmis puhumaan tästä.

Tavoite numero 1: kävellä omilla jaloilla

Onnettomuuden aikaan Woods oli toipumassa ennen joulua tehdystä viidennestä selkäleikkauksestaan. Kolarissa varsinkin oikea jalka koki vakavia vammoja, jotka vaativat pikaisen leikkauksen. Toipuminen sääri- ja pohjeluun murtumista vie aikansa.

– Fysioterapia on pitänyt minut kiireisenä. Teen joka päivä päivittäiset rutiinini. Olen keskittynyt ykköstavoitteeseeni: kävelemään omilla jaloillani. Otan yhden askelen kerrallaan, Woods valottaa.

– Olen saanut niin paljon tukea sekä golfin piiristä että sen ulkopuolelta. Se on merkinnyt minulle todella paljon ja auttanut minua suunnattomasti, Woods kiitteli.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja