Upea suomalainen lentopallopäivä – myös miehet juhlivat EM-karsinnoissa: "Pallo kuoli hyvin"

Lauantaista tuli hieno suomalainen lentopallopäivä, kun naisten maajoukkueen perään Suomen miehetkin voittivat EM-karsintaottelunsa. Suomen miehet kukistivat EM-karsintojen avausottelussaan Tanskan erin 3–1 (25–19, 17–25, 25–21, 25–17). Ottelu pelattiin Tanskan Ikastissa.

Videolla kohokohdat lentopallomaajoukkueiden lauantain peleistä!

– Pallo kuoli hyvin tänään. Pelasimme pirun tasaisesti. Syötössä annoimme löysää, mutta yhtenäinen pelaaminen oli hyvää tänään. Pelasimme toista erää lukuun ottamatta hyvin loppuun asti ja hallitsimme koko ajan. Se toinen erä oli vain tilastotappio, hakkurina pelannut Urpo Sivula kehui joukkuetta Lentopalloliiton tiedotteessa.

Suomen ja Tanskan lohkossa pelaa myös Romania, joka päihitti aiemmin avausottelussa Tanskan 3–2. Suomi kohtaa seuraavaksi ensi keskiviikkona Helsingissä Romanian.

Kaksinkertaisen sarjan jälkeen lohkovoittajalle on luvassa varma paikka ensi vuoden EM-kisoihin, jotka pelataan Ranskassa, Sloveniassa, Belgiassa ja Hollannissa.

Suomen naiset nujersivat aiemmin lauantaina Tshekin 3–2 ja nappasivat toisen voittonsa EM-karsintojen kahdesta ottelusta.

Lue myös:

    Uusimmat