Upea sokkosyöttö! Uransa pistesaldon tuplannut suomalaishyökkääjä loisti Floridan voitossa

Florida Panthersin hyökkääjä Aleksi Saarela oli pelipäällä, kun hänen joukkueensa haki 2–1-vierasvoiton St. Lousista NHL:ssä. Saarela syötti joukkueensa molemmat maalit. 

Ensimmäisessä maalissa Saarela löysi toisen erän ylivoimalla hienolla St. Lousin neliön läpäisseellä syötöllä Mike Hoffmanin, jonka laukaus painui verkkoon.

Toinen maali oli kiekkotaidetta parhaimmillaan. Saarela riisti kiekon maalin takana, kiersi maalin ja lähetti upean syötön maalin editse Brett Connollylle, jolla oli edessään puoliksi tyhjä St. Louisin maali, eikä hän erehtynyt.

Jos alla oleva tviitti ei näy, voit katsoa sen täältä.

Syöttöpisteet olivat Saarelan uran ensimmäiset. Täksi kaudeksi Floridan organisaatioon siirtynyt Saarela on nyt pelannut Panthersin paidassa yhdeksän ottelua. Noissa otteluissa hän on onnistunut tekemään myös uransa kaksi ensimmäistä NHL-maalia. Kauden ja uran tehopisteet merkitään nyt 2+2.

Florida nousi voitollaan taistelemaan itäisen konferenssin pudotuspelipaikoista. Se on nyt pisteen päässä Atlantin divisioonan kolmantena olevast Torontosta ja pisteen päässä konferenssin villikorttipaikoilla olevista Carolinasta ja New York Islandersista.


Lue myös:

    Uusimmat