Upea Alicia Keys säväytti Helsingissä – poimi tyyli

Yhdysvaltalainen R&B-artisti Alicia Keys hurmasi Helsingin Suvilahden yleisön karismallaan perjantaina 9. elokuuta 2013. Poimi vinkit naisen monipuoliseen tyyliin.

Rennon ja raikkaan R&B-artisti Alicia Keysin (32)tyyliä on helppo jäljitellä: artistin esiintymisasuihin kuuluvat näyttävät leningit, kiiltävät topit, sekä vartalonmyötäiset housut. Vapaa-ajallaan nainen suosii muun muassa rentoja asuja ja nahkatakkeja.

Punaista juhlaan ja arkeen

Alicia Keys suosii punaista väriä sekä arki- että esiintymisasuissaan. Punaisesta väristä on viime aikoina tullut Keysin luottoväri, joka piristää asua kuin asua – ja on vieläpä aina yhtä näyttävä värivalinta. Keys tietää, että punaiset yksityiskohdat tuovat asuihin räväkkyyttä.

Kissamainen katse ja hymy säväyttävät

Alicia Keys huokuu positiivista energiaa sekä lavalla esiintyessään että valokuvissa poseeratessaan. Hymyn kruunaa kissamainen meikki, joka nähtiin Keysin kasvoilla myös hänen esiintyessään Helsingissä.

Nahkatakki illanviettoihin

Räväkkä nahkatakki viimeistelee raikkaan iltalookin. Nahkatakin ei tarvitse aina olla musta. Tämän on vuosien saatossa pitänyt mielessään myös Alicia Keys, sillä hän on uskaltautunut punaisille matoille myös värikkäissä nahkatakeissa. Nahkatakin hyvä puoli on myös se, että takki on helppo maustaa asusteilla – ja se kestää myös aikaa.

Vaihtelu virkistää

Keys on esiintynyt kuitenkin myös sporttisemmissa asuissa. Esimerkiksi tammikuussa 2013 Keys esiintyi Las Vegasissa sinivalkoisessa asussa, joka toi esiin naisen vatsalihakset. Saman kuukauden aikana hän esiintyi myös hiukset taakse kammattuna pukuun ja takkiin pukeutuneena. Keys antoi loistavan osoituksen siitä, että urheilullisemmat asukokonaisuudet sopivat muuallekin kuin lenkkipoluille.

Iho saa näkyä

Keysin asuissa on nähty vuosien saatossa myös kauniita kuvioita ja yksityiskohtia. Keys osoittaa tyylillään, että yksittäiset paljastavat yksityiskohdat eivät tee asusta liian paljastavaa tai seksikästä.

AVA

Kuvat: Flow Festival 2013, Getty Images, Splash

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja