Uhrien kauhut uppoavalla Estonialla saivat MTV:n uutisankkurin herkistymään: "Naisia ja lapsia pelastui tosi vähän"

0:53
Katso Lauri Karhuvaaran ja Ripsa Koskinen-Papusen tunteikas keskustelu yläpuolelta löytyvältä videolta.

Matkustaja-autolautta M/S Estonia upposi myrskyssä 28. syyskuuta vuonna 1994. Aihe sai kokeneen MTV Uutisten kokeneen juontajakaksikon herkistymään.

Missä olit, kun? -ohjelman kuvauksissa koettiin koskettava hetki, kun Huomenta Suomen ex-juontaja Lauri Karhuvaara saapui studioon puhumaan lähes 27 vuoden takaisesta suuronnettomuudesta.

Karhuvaara ja ohjelman juontaja Ripsa Koskinen-Papunen vaihtoivat ajatuksiaan onnettomuudesta studiossa jo siinä vaiheessa, kun ohjelman kuvaukset eivät olleet vielä varsinaisesti käynnistyneet.

– Se on ollu kaameinta, että ihmisillä on ollut se happikupla jonkin aikaa. Kun vesi on tullut sisään, ne minuutit, kun alat tajuamaan, että nämä on sun elämäsi viimeiset minuutit, Karhuvaara pohti studiossa.

– On kerrottu, että naisia ja lapsia pelastui tosi vähän. Että he olisivat tehneet sen päätöksen, että he eivät lähde edes itse yrittämään kun tietää ettei kaikki pääse ulos. On sekin ollut aika. Rupeaa itselläkin itkettämään, Koskinen-Papunen herkistyy.

Katso herkkä keskustelu yläpuolelta löytyvältä videolta.

MTV Uutiset juhlii tänä vuonna 40-vuotista taivaltaan. Missä olit kun? -ohjelmasarja kerää yhteen isoimmat uutistapahtumat näiden vuosien varrelta. Jaksot ovat katsottavissa mtv-palvelussa 25. huhtikuuta lähtien sekä mtv3-kanavalla sunnuntaisin kello 19.30 alkaen.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja