Uhkauksen kohteeksi joutunut Salkkarit-hahmo on pelosta suunniltaan – työkaverit päätyvät todistamaan kuumottavaa tilannetta

1:46
Uhkailusta säikähtänyt Salla hälyttää koko työporukan hätiin. Nelikko hämmentyy, kun tunkeilija paljastuu. Kenestä on kyse? Katso video!

Salla joutuu torstain Salatut elämät -jaksossa uhkauksen kohteeksi. Tämä johtaa lopulta koko majatalon työporukan kuumottavaan tilanteeseen.

Salla heittää Salatut elämät -sarjan torstain jaksossa humalaisen, yläkertaan pyrkivän asiakkaan ulos majatalosta. Kiukkuinen mies päätyy uhkailemaan Sallaa tilanteessa. 

Uhkaus saa Sallan mietteliääksi, ja myöhemmin hän säikähtää takahuoneeseen saapuvaa Lassea. Salla selittelee säikkyä käytöstään Lasselle ja kertoo aggressiivisesta asiakkaasta. Lasse ehdottaa Sallan yllätykseksi, että tämän kannattaisi vetäytyä asuntoonsa rentoutumaan. 

Yläkertaan mennessään Salla kuitenkin järkyttyy taas huomatessaan, että joku on tukeutunut hänen ja Cindyn asuntoon. Salla hälyttää Lassen ja Sampon hätiin. Myös Cindy osuu paikalle ja koko seurue tunkeutuu asuntoon. Siellä odottaa melkoinen yllätys. Mistä on kyse? Katso maistiaiset torstain jaksosta yllä olevalta videolta?

Salatut elämät arkisin kello 19.30 mtv-palvelussa ja MTV3-kanavalla. Viikon jaksot katsottavissa jo ennakkoon C Moressa!

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja