UFC-sensaatiolta häkellyttävä tyrmäys – vapaaottelulegenda täysin myyty näkemästään

Vapaaottelija Jiri Prochazka on tehnyt sensaatiomaisen nousun kohti UFC:n alemman raskaansarjan kärkeä. Sama meno jatkui myös viikonloppuna Las Vegasissa, kun hän kohtasi Dominick Reyesin.

Kaksikon ottelu oli todellinen iskujenvaihto. Persoonallisella tyylillä otteleva Prochazka sai itsekin runsaasti osumaa, mutta onnistui lopulta tyrmäämään Reyesin näyttävästi toisen erän lopussa.

Tshekkiottelijan kiertävä kyynärpääisku tiputti Reyesin, joka rojahti iskun voimasta kehän pintaan.

UFC-pomo Dana White jakoi videon (alla) tyrmäyksestä.

Lajilegendat ja asiantuntijat ylistivät näkemäänsä.

– Tämä Prochazka on kuin lumivyöry alamäessä. Hän vain jyrää nämä kaverit. Hän käyttää kestävyyskuntoaan aseena, hänen leukansa kestää fantastisesti iskuja ja hänellä on mahtavat vaistot ottelujen ratkaisuhetkien suhteen. Olen erittäin innoissani tästä kaverista! Fiilisteli UFC:n alemman raskaansarjan ja raskaansarjan ex-mestari Daniel Cormier Twitterissä.

– Huh, onnea vain muille kavereille 205:ssä (alemman raskaansarjan painoraja), kirjoitti raskaansarjan tähti Derrick Lewis.

– Miten järjetön taisto. Alusta loppuun silkkaa hulluutta. UFC:llä on Prochazkassa käsissään potentiaalinen tähti. Miten villi kaveri, kirjoitti ESPN:n asiantuntija Ariel Helwani.

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja