Kuvapari paljastaa UFC-tähden kärsimän karmivan loukkaantumisen

Jalkansa vakavasti loukannut UFC-tähti Chris Weidman on käynyt leikkauksessa, jossa hänen katkennut sääriluunsa asetettiin takaisin paikoilleen. Weidmanin Instagramissa jakama röntgenkuva paljastaa loukkaantumisen karmeuden.

Entinen mestari Weidman loukkasi jalkansa keskisarjan ottelussa Uriah Hallia vastaan lauantaina. Ottelu oli hädin tuskin alkanut, kun Weidman potkaisi Hallia sääreen, jolloin hänen oma jalkansa napsahti karmean näköisesti poikki.

Weidmanin jalka leikattiin ja, miehen vaimon Marivi Weidmanin Instagram-päivityksen mukaan leikkaus onnistui hyvin. Myöhemmin myös Weidman itse kertoi kuulumisiaan omalla Instagram-tilillään. Samalla hän julkaisi kuvaparin jalastaan ennen ja jälkeen leikkauksen. Röntgenkuvat paljastavat vamman karmeuden.

Ensimmäinen kuva osoittaa karmealla tavalla, kuinka miehen jalka on katkennut. Toisessa kuvassa onnistuneet leikkauksen jälkeen sääri- ja pohjeluu ovat jälleen suorassa.

Voit katsoa kuvan alta tai tästä linkistä

– Ennen ja jälkeen röntgenkuvat tästä painajaisesta, Weidman kirjoittaa kuvan yhteydessä ja lähettää kiitoksensa hänet leikanneelle lääkärille.

Weidman, 36, on UFC:n entinen keskisarjan mestari. Hän otteli ammattilaisuransa alkuun 13 perättäistä voittoa, mutta on hävinnyt kahdeksasta viimeisestä ottelustaan kuusi. 


Lue myös:

    Uusimmat