UFC:n kohuottelija sekoitti jälleen pakkaa – videolla Trump-fanitusta ja rintojaan esittelevä nainen

Vapaaottelusarja UFC:n välisarjan entinen väliaikainen mestari Colby Covington on kerännyt viime vuosina paljon otsikkoja käytöksensä vuoksi.

Pääkuvan videolla kuvaa Conor McGregorin ja Habib Nurmagomedovin UFC-ottelusta.

Hän on esimerkiksi haukkunut brasilialaisia ”likaisiksi eläimiksi” ja paljastanut juuri julkaistujen elokuvien juonenkäänteitä Twitterissä.

Covington tunnetaan myös Yhdysvaltojen presidentin Donald J. Trumpin intohimoisena kannattajana, joka pääsi kesällä Valkoiseen taloon idolinsa vieraaksi.

Covington sekoitti jälleen pakkaa ennen lauantaina paikallista aikaa alkanutta UFC 230 -tapahtumaa. Hän julkaisi Instagramissa oman veikkausvinkkinsä varsin persoonallisella tavalla.

Jenkkiottelija istuu videolla tuolilla päässään ”Make America Great Again” -lippalakki ja vieressään Trumpin kuva presidentin nimikirjoituksella.

– Terve nörtit ja neitsyet, UFC 230 on illalla ja Kansan mestari kertoo teille Amerikan veikkausvalinnan tälle viikolle, aloittaa Covington.

Jos video ei näy, voit katsoa sen tästä.

Sen jälkeen hän pyytää takanaan olevaa naista paljastamaan veikkausvinkkinsä. Hän tekee sen laskemalla Covingtonin mestaruusvyötä ja paljastamalla rintojensa päälle askarrellut laput, joissa on UFC:n keskisarjassa ottelevan Jacare Souzan kuva ja tarjottu kerroin.

Lue myös:

    Uusimmat