Tyylivaras Noora Shingler vinkkaa: Näin löydät uniikkeja vaatteita halvalla

MTV3:n Tyylivarkaat-ohjelmasta tuttu juontaja kertoi blogissaan omat vinkkinsä siihen, kuinka persoonallisia ja laadukkaita on mahdollista löytää halvalla.

Tyylivarkaat-ohjelman juontaja Noora Shingler paljasti blogissaan niksin siihen, kuinka uniikkeja vaatteita voi löytää halvalla.

– En ole valmis pulittamaan vaatteista tuhansia euroja, mutta haluan silti uniikkeja releitä. Siksi teenkin usein löytöjä alennusmyynneistä, Shingler kertoi.

Tyylivarkaalla on kuitenkin oiva vinkki siihen, kuinka vaikkapa laadukkaan talvitakin voi löytää edulliseen hintaan. Talvitakinkin voi nimittäin ostaa jo kesällä, kun on varma omasta maustaan. Kesällä harvalla on mielessä talvivaatteiden hankinta, joten alennusta voi saada rutkasti.

Shingler ei osta vaatteitaan mielellään myöskään halpaketjuista. Hän on kuitenkin pahoillaan siitä, että esimerkiksi talvella äärimmäisen tärkeästä takista voi joutua pulittamaan pitkän pennin – jos laadusta ei halua tinkiä.

– Olen aika kranttu vaatteiden suhteen, kun en halua hankkia niitä halpaketjuista. Erityisesti takit ovat haastava investointi ja etenkin talviaikaan takki on isossa roolissa ja haluan miettiä tarkkaan, minkälaiseen takkiin panostan. Laadukas talvitakki kun maksaa yleensä hunajaa, Shingler toteaa.

Tyylivarkaat MTV3-kanavalla tiistaisin klo 20:05, uusinta AVAlla 22.00.

MTV3/Helmi

Kuva: Lehtikuva

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja