Tyylinsä löytänyt Katie Holmes

Katie Holmes tuli julkisuuteen vuosia sitten teinitähtenä. Vuonna 2009 Katie on paitsi Tom Cruisen vaimo ja Suri-tyttären äiti, myös tyyli-ikoni. Arkena tähti pukeutuu mielellään farkkuihin ja verhoaa katseensa aurinkolasien taakse, mutta Katie viihtyy myös mekoissa.








Wireimage/All over press

Wireimage/All over press

Viime syksynä Katie Holmes tallusteli New Yorkissa raitaneuletakissa, valkoisessa t-paidassa, istuvissa farkuissa ja kultaisissa ballerina-tossuissa. Musta käsilaukku ja suuret aurinkolasit viimeistelivät rennon, jopa poikamaisen tyylin.

Hieman naisellisempaan farkut- ja neuletakkiasukokonaisuuteen Katie on yhdistänyt kukkaprinttisen löysän paidan. Myös korkonilkkurit ja huolitellut hiukset tuovat tähän asuun naisellisuutta. Royhelökauluksinen paita ei tarvitse kaverikseen koruja tai huivia.

Wireimage/All over press

Wireimage/All over press

Löysät "poikaystäväfarkut" jakavat varmasti mielipiteet, mutta Katie on niihin pukeutuessaan ollut ajan hermoilla. Katie yhdisti housut huimiin tolppakorkoihin ja mustavalkoiseen ruutupaitaan. Suuret aurinkolasit ovat jälleen silmillä.

Lentokentällä koko perheen vaatteet sointuivat yhteen. Sekä Surin että äiti-Katien vaatteissa oli punaisen ja valkoisen sävyjä. Katie puki boheemin kuviomekon päälle trenssi-mallisen mustan takin. Legginssit ja nahkakengät toivat asuun nuorekkuutta.

Getty Images

Juhlatilaisuuksissa Katie suosii usein pelkistettyä linjaa. Mustavalkoisessa ruutumekossa on mielekiintoinen, valuva leikkaus. Kiharakampaus ja violettiin vivahtavat kengät ovat olennainen osa kokonaisuutta.

Teksti: MTV3/Helmi

Kuvat: Getty Images, Wireimage/AOP

Lue myös:

    Uusimmat