Tyylimuutoksen tehnyt Pehmoaino on viettänyt flyygelin edessä lukemattomia tunteja lapsena: "Musiikki on ollut turvallinen ankkuri"

Artisti Pehmoaino on tehnyt musiikkia lapsesta saakka 6:25
Katso videolta Pehmoainon koko haastattelu, jossa hän kertoo, mikä artistin elämässä on yllättänyt ja mitä hänen ensimmäisestä festarikesästään jäi mieleen.

Tänä vuonna suosioon ponnahtanut artisti Pehmoaino on käytännössä kasvanut flyygelin kanssa.

Artisti Pehmoaino, 21, eli Aino Morko, on kaiken menestyksensä keskellä yrittänyt miettiä, mitkä olisivat hänelle hyviä keinoja maadoittua.

– Olen kokenut tärkeäksi, että olen jutellut äitini kanssa ja käynyt Oulussa. Asun nykyään Helsingissä, mutta olen Oulusta, niin olen pitänyt turvallisista ja pitkään olleista asioista kiinni, Pehmoaino kertoi MTV Uutisille Emma-ehdokkaiden julkistustilaisuudessa 8. joulukuuta.

Pehmoaino kahmi tänä vuonna 2022 Bessin ja Gettomasan lisäksi eniten Emma-ehdokkuuksia: Vuoden albumi, tulokas, biisi, alternative ja yleisöäänestys. Laulaja on tehnyt musiikkia jo lapsesta saakka.

– Muistan, että olen kirjoittanut [kappaleita] ja soittanut eri soittimia. Olen ollut todella paljon pianon ääressä, kun kotonamme oli flyygeli, joka on suvulta tullut. Musiikki on ollut minulle lapsena turvallinen ankkuri, Pehmoaino kertoi.

Pehmoaino on totuttu näkemään julkisuudessa vaaleissa hiuksissa, mutta nyt hän on värjännyt hiuksensa mustiksi. Laulaja päivitti tyylimuutoksestaan Instagramiin lokakuussa.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

Pehmoaino tuli tunnetuksi tänä vuonna erityisesti kappaleestaan Haluun takas mun perhoset.

Katso yllä olevalta videolta Pehmoainon koko haastattelu, jossa hän kertoo, mikä artistin elämässä on yllättänyt ja mitä hänen ensimmäisestä festarikesästään jäi mieleen.

Lue myös:

    Uusimmat