Tyylillään räväyttänyt Siim Liivik vastasi nasevasti kritiikkiin: "Dumarit ei ikinä ole ollut mun frendejä"

Siim Liivik vastasi nasevasti tuomareiden palautteseen suorassa lähetyksessä.

Ex-jääkiekkoilija Siim Liivik ja Katri Mäkinen esittivät rakkausteemaisessa Tanssii Tähtien Kanssa -jaksossa Billy Idolin rockia huokuvan Rebel Yell -kappaleen jiven tahtiin. Esitystä varten Liivik värjäytti hiuksensa vaaleiksi. 

– Pitää heittäytyä, hän heitti lähetyksessä. 

– Olen salaa toivonut, että voisin olla Billy Idol joku päivä ja tänään sain olla hetken.

Esitys sai murskaavan arvion tuomareilta. Jorma Uotinen kuvaili suorassa lähetyksessä, että piti esityksen teemasta, jossa intohimo ohjaa rakkautta. 

– Nyt minulla oli sellainen vaikutelma, ettei se intohimo päässyt ihan täyteen roihuunsa sieltä. Ihan jo rytmisistä puutteista tuli sellaista vaikutelmaa. Jotenkin sellainen, että molemmat oli hyvinkin tietoisia omasta vetovoimastaan. Voihan olla sekin, että onhan itserakkauskin olemassa. Mun teki kyllä yhdessä vaiheessa mieli huutaa, että more more more. Loppuasennossahan se täyttymys tapahtui. Oi rakkaus, tuo polttava ilo, Uotinen sanaili tuttuun tapaansa. 

– Minäkin olen nyt ihan sanaton, Vappu Pimiä nauroi. 

Jukka Haapalainen antoi myös palautetta parin rytmin puuttumisesta, mutta löysi tanssista hienoja elementtejä. 

– Kuten vapaat, isot potkut ja siellä oli mielettömän hieno polvispinni ja sieltä ylöstulo. Kaikki isot superlatiivielementit onnistui tosi hienosti. Asenne on kohdallaan, lookki on upee, erittäin hyvin tähän lauluun sopiva. 

Pari sai esityksestään yhteensä neljätoista pistettä. 

– Dumarit ei ikinä ole ollut mun frendejä, ei lätkäkentällä, ei täällä, joten ei ongelmaa, Liivik kuittaisi tuomareiden pisteet. 

Katso kaksikon aikaisemmat tanssit tästä!

Tanssii Tähtien Kanssa sunnuntaisin klo 19.30 MTV Katsomossa ja MTV3-kanavalla. Tanssikupla MTV Katsomossa maanantaisin ja perjantaisin. Ohjelmat ovat katsottavissa myös C Moressa.

Lue myös:

    Uusimmat