Tyttövoimaa! Spice Girlsin jättihitin uutta videota katsottu parissa päivässä lähes 40 miljoonaa kertaa

"Spaissareiden" 20 vuoden takaisen läpimurtohitin videosta tehtiin uusioversio tasa-arvon puolesta.

Ehkä maailman tunnetuimman tyttöbändin, Spice Girlsin Wannabe-läpimurtohitti julkaistiin 20 vuotta sitten. Eilen tiistaina julkaistiin video, jossa mukaillaan bändin vuonna 1996 julkaistulla musiikkivideolla nähtyjä tanssiliikkeitä.

Videolla pyritään edistämään naisten oikeuksia ja tasa-arvoa. Posh Spicena tyttöbändiaikoinaan tunnettu Victoria Beckham, 42, jakoi videon omalla Facebook-sivullaan.

Girl Powerissa on edelleen voimaa 20 vuotta myöhemmin ja se vaikuttaa uuteen sukupolveenkin. Olen erittäin ylpeä (videon julkaisseesta) The Global Goalsista, Beckham kirjoitti Facebookissa päivityksen yhteydessä.

Beckhamin Facebook-jako on kerännyt lähes 650 000 tykkäystä, sitä on kommentoitu yli 20 000 kertaa ja jaettu lähes 550 000 kertaa.

Wannabe-hitti on valjastettu nyt tärkeään asiaan: videolla nostetaan esiin kolme erittäin tärkeää naisten oikeuksia käsittelevää teemaa – naisiin kohdistuva väkivalta, lapsiavioliitot sekä palkkatasa-arvo.

Video julkaistiin tiistaina The Global Goals -kampanjan Facebook-sivulla. Tänään keskiviikkona illalla klippiä on katsottu jo hurjat yli 37 miljoonaa kertaa. Video kiertää sosiaalisessa mediassa aihetunnisteella WhatIReallyReallyWant.

Spice Girlsin paluusta konserttilavoille yhtyeen läpimurron 20-vuotisjuhlan kunniaksi on huhuttu viime vuoden kesästä lähtien, mutta huhut eivät ole vieläkään toteutuneet.

Katso alta vuonna 1996 julkaistu alkuperäinen Wannabe-musiikkivideo!


Lue myös:

    Uusimmat