Mainos

Tytär yllätti Victoria ja David Beckhamin

Vain muutaman kuukauden ikäinen Beckhamien perheen uusin silmäterä on yllättänyt kaikki rauhallisella käytöksellään.

Jalkapalloilija David Beckhamin ja suunnittelija Victoria Beckhamin perheeseen heinäkuussa syntynyt tytär on ollut helppo lapsi. Harper Seven -niminen tyttö nukkuu perheen yllätykseksi yönsäkin jo rauhassa.

– Hän herää joka yö vain kerran. Hän on todella helppo lapsi. Poikieni kanssa - joita tietenkin rakastan - minulla on ollut kova työ, Victoria Beckham nauroi.

Kovasti tyttölasta odottanut Victoria aloitti työt hyvin pian tyttärensä syntymän jälkeen. Muotisuunnittelija on järjestänyt ohjelmansa niin, että Harper Seven saa jakamatonta huomiota ja hän saa tehtyä myös töitä.

– Minulla on oma systeemini, että saan tehtyä töitä. Harper hoitaa oman osuutensa moitteettomasti. Hän käyttäytyy niin hyvin, Victoria hymyili ylpeänä.

Victoria käväisi eilen muotinäytöksessä. Hetki oman malliston parissa oli ensimmäinen, jonka Harper Sevenin äiti on viettänyt erillään tyttärestään.

– Se oli ensimmäinen kerta, kun olimme erossa. Kaipasin häntä koko ajan. Paikalla olisi kuitenkin ollut hänelle aivan liikaa meteliä, Victoria perusteli.

MTV3/Helmi

Kuvat: Splash

Lähde: Music-News

Mainos

Lisää aiheesta
  Mainos

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.