Tyson Furyn pupellus sai Oleksandr Usykin reagoimaan, mestari-iskijä paljasti odottamattoman tekonsa – "Se näyttää oudolta"

WBA-, IBF- ja WBO-liittojen raskaansarjan maailmanmestari Oleksandr Usyk kertoo kannustaneensa Tyson Furya, kun tämä otteli Francis Ngannouta vastaan.

Fury voitti UFC:stä nyrkkeilykehään siirtyneen Ngannoun hajaäänituomiolla. WBC-liiton maailmanmestari Fury joutui ottelussa koville ja putosi kerran kanveesiin Ngannoun voimakkaan lyönnin seurauksena.

Ottelua oli seuraamassa myös Usyk, jonka on määrä kohdata seuraavaksi Fury raskaansarjan kiistattomassa MM-ottelussa. Usyk kertoo pelänneensä ottelun peruuntumista Furyn pudottua kanveesiin.

– Minua jännitti, että ottelumme olisi uhattuna, Usyk myöntää Boxing King Median haastattelussa.

Usyk kertoo tilanteen saaneen hänet toimimaan jopa odottamattomalla tavalla.

– Minä aloin jopa huutelemaan hänelle pieniä ohjeita. Se saattaa näyttää oudolta, kun kannustan ja ohjeistan tulevaa vastustajaani. Mutta koko maailma haluaa nähdä tämän ottelun. Sen takia on tärkeää, että teemme kaikkemme, jotta se toteutuu.

Furyn ja Usykin on määrä kohdata toisensa seuraavaksi jättimäisessä MM-ottelussa. Alkuperäisen suunnitelman mukaan ottelua oli kaavailtu järjestettäväksi 23. joulukuuta, mutta nyt päivämäärän ylle on noussut kysymysmerkkejä.

Lue myös:

    Uusimmat