Tyson Fury joutui leikkauspöydälle – isältä paljastus huimasta MM-ottelusta: "Kipu oli sietämätön"

8:03
Tulosruutu: Robert Helenius otti tyrmäävän voiton Adam Kownackista uusintaottelussa – Tyson Fury voitti huiman MM-taiston Deontay Wilderia vastaan.

Tyson Furyn molemmat kyynärpäät operoitiin Deontay Wilderia vastaan lokakuussa käydyn MM-ottelun jälkeen, mestarinyrkkeilijän isä John Fury kertoo. 

Fury, 33, voitti Wilderin tyrmäyksellä dramaattisessa raskaan sarjan MM-ottelussa. Furyn isän mukaan britti asteli otteluun "erittäin pahasti loukkaantuneena". 

– Hän oli vajaakykyinen ottelun alusta lähtien, John Fury paljasti BT Sportille ja lisäsi, että Tyson sai kortisonipistoksia kyynärpäihinsä ottelun alla. 

Myös Fury kävi kahdesti kanveesilla ottelun 4. erässä, mutta käänsi taiston lopullisesti itselleen 11. erässä. Nyrkkeilytrillerin jälkeen edessä oli leikkauspöytä.  

– Hän kävi kuusi tuntia kestäneessä leikkauksessa. Kyynärpäissä oli luupiikkejä, jotka piti poistaa, Furyn isä selvittää. 

– Hän sanoi minulle jälkikäteen, että kipu oli sietämätön etukädellä tehdyissä lyönneissä. 

Juttu jatkuu kuvan alla. 

WBC-liiton mestari Fury on otellut urallaan 31 voittoa ja yhden ratkaisemattoman. Isän mielestä Tyson voisi jo lopettaa, mutta uskoo tämän ottelevan ainakin 40-vuotiaaksi, sillä kyseessä on "ihmisterrieri". 

Vanhempi Fury ei malttanut myöskään olla antamatta näkemyksiään poikansa tuleviksi vastustajiksi huhutuista Dillian Whytesta ja mestariksi voitolla Anthony Joshuasta nousseesta Oleksandr Usykista

– Kuvitelkaa kaikilla sylintereillä otteleva Tyson. Hän pystyisi voittamaan Whyten ja Usykin samana iltana, jos hänellä olisi alla kunnon harjoitusleiri. 

Lähde: BBC

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja