Tyson Fury antoi oman arvionsa Robert Heleniuksen jättiottelusta

Suomalaisnyrkkeilijä Robert Helenius kohtaa Deontay Wilderin ensi viikonloppuna New Yorkin Brooklynissä. WBC:n raskaan sarjan maailmanmestari Tyson Fury antoi iD Boxing -Youtube-kanavalle oman arvionsa suomalaisen jättiottelusta.

Helenius otteli edellisen kerran viime vuoden lokakuussa, kun hän voitti Adam Kownackin teknisellä tyrmäyksellä. Nyt suomalainen on uuden haasteen edessä, kun vastaan asettuu kaksi edellistä otteluaan juurikin Furylle hävinnyt Wilder. Fury antoi Heleniukselle kehuja, mutta ei usko, että suomalaisella on mitään mahdollisuuksia Wilderiä vastaan. 

– Helenius on mielestäni hyvä ottelija. Hän on WBA:n listalla ykkösenä tai jos ei ole, niin hänen pitäisi olla. Mutta uskon Wilderin ollessa hirmulyöjä, että Helenius putoaa heti, kun hän osuu kunnolla. Olen nähnyt Gerald Washingtonin tyrmäävän Heleniuksen. Wilder taas tyrmäsi hänet (Washingtonin), Fury summasi.

– Helenius ei ollut kovinkaan hyvä Dillian Whitea vastaan. Hän ei oikein pystynyt satuttamaan tätä. Wilder lyö viisi kertaa kovempaa kuin Whyte. Se on varma tyrmäys, Fury totesi.

Wilder ja Helenius kohtaavat 16. lokakuuta kello neljä Suomen aikaa aamuyöllä.

Lue myös:

    Uusimmat