Tyhmä toilailu rakettien kanssa tuskastuttaa poliisia: "Toivottavasti ei kenenkään asunto pala"

Lounais-Suomessa poliisi tuskailee raketteja väärissä paikoissa paukuttelevien ihmisten kanssa.

Poliisi on julkaissut tiedotteen, jossa luetellaan pitkä liuta esimerkkejä poliisin illan aikana saamista tehtävistä. Kaikki tehtävät liittyvät ilotulitteisiin.

Alla muutama esimerkki:

– Opiskelija-asuntola katolla, saunan terassilta ammutaan raketteja autojen sekaan. Tuuli heittää niitä asuntojen ikkunoihin.

– Ilotulitteita ammuttu asuinkiinteistön vieressä. Paikalla kolme miestä, jotka eivät tienneet kuka raketit ampui. Vieressä kaksi kaupan muovikassia raketteja, eivät tienneet kuka jättänyt. Poliisi vei raketit, koska miehet eivät tienneet paljon muustakaan mitään.

– Rivitalon keskimmäisestä asunnosta ammutaan raketteja ilmoittajan taloa päin, käyty sanomassa naapurille mutta hän vähät välitti.

Tehtäviä on lukemattomia muitakin. Tiedotteesta käy ilmi poliisin tuskastuminen tilanteeseen:

– Toivottavasti ei kenenkään asunto pala, ja vuosi vaihtuisi kaikille silmät ja sormet tallessa. Ilta on vasta nuori, ja poliisilla on paljon tehtävää.

Hätäkeskuslaitos kertoi aiemmin Twitterissä, että hätäkeskukseen tuli jo alkuillasta runsaasti ilmoituksia ilotulitteiden väärinkäytöstä. Ensimmäisestä silmävammasta ilmoitettiin hätäkeskukseen lähes heti, kun rakettien ampuminen alkoi kello 18.

Lue myös:

    Uusimmat