Mainos

Twitter paransi kaikessa hiljaisuudessa turvallisuuttaan – ota viimeistään nyt nämä asetukset käyttöön

Twitter tukee nyt kaksivaiheisen kirjautumisen mahdollistavia sovelluksia.

Suojatakseen erilaiset tilinsä paremmin, suositellaan ottamaan käyttöön kaksivaiheisen tunnistautumisen. Yhä useampi somepalvelu on hiljattain ottanut käyttöönsä tämän turvallisuutta hetkessä nostattavan ominaisuuden. Esimerkiksi helmikuusta lähtien pikaviestisovellus WhatsAppiin on voinut kirjautua kaksivaiheisella tavalla.

Twitterin tuen piiriin kuuluvat nyt kolmannen osapuolen sovellukset, kuten Google Authenticator. Twitterin omista asetuksista ei siis löydä vaihtoehtoa kaksivaiheiselle tunnistautumiselle, vaan ominaisuuden käyttöönotto vaatii erillisen sovelluksen.

Android Policen mukaan Twitterin edustaja on kertonut, että ominaisuus on otettu kaikessa hiljaisuudessa käyttöön jo muutama kuukausi sitten, mutta yhtiö ei ole kertonut siitä julkisesti.

Esimerkiksi Google Authenticator -sovellus toimii niin, että palveluun luodaan oma tili. Tämän jälkeen esimerkikis Twitterin asetuksista voi käydä aktivoimassa kaksivaiheisen kirjautumisen.

Käytännössä näiden asetusten jälkeen joka kerta, kun käyttäjä kirjautuu Twitteriin, vaatii sovellus erillisen sovelluksen antaman koodin syöttämisen, ennen kirjautumista. Koodi vaihtuu muutaman sekunnin välein ja toimii myös offline-tilassa.

Lähde: The Next Web

***


Mainos

Lisää aiheesta

  Suosituimmat videot

  Mainos

  Uusimmat

  Mainos
  Mainos
  Mainos
   

  Käytämme evästeitä parantaaksemme käyttökokemusta. Jatkamalla hyväksyt niiden käytön. Tutustu tietosuojakäytäntöömme.