Tv-tähti Jay Leno pääsi sairaalasta – kuvat paljastavat vakavat palovammat

Tv-tähti Jay Leno on päässyt sairaalasta vakavan autopalo-onnettomuuden jälkeen.

Tv-tähti Jay Leno, 72, pääsi sairaalasta 21. marraskuuta Los Angelesissa. Leno loukkaantui vakavasti autopalossa 12. marraskuuta, kun hänen korjaamansa vintage-auto syttyi tuleen.

Leno oli Grossman Burn Centerissä 10 päivää, mutta hänen avohoitoansa jatketaan kasvojen, rintakehän ja käsien palovammojen vuoksi.

Jos julkaisu ei näy, voit katsoa sen tästä.

– Olen tyytyväinen Jayn edistymiseen, ja olen optimistinen, että hän toipuu täysin, lääkäri  Peter Grossman sanoi lausunnossaan.

Grossman on tunnettu palovammojen asiantuntija ja Lenoa hoitaneen sairaalan lääketieteellinen johtaja.

Sairaalan lausunnon mukaan Leno haluaa kertoa kaikille, miten kiitollinen hän on saamastaan hoidosta ja kaikista toivotuksista.

– Hän odottaa kiitospäivän viettämistä perheensä ja ystäviensä kanssa ja toivottaa kaikille ihanaa lomaa, sairaalan lausunnossa sanotaan.

Leno tunnetaan parhaiten hänen isännöimästään The Tonight Show -ohjelmasta. Hän juonsi ohjelmaa 1992–2009 sekä 2010-2014. Hän on juontanut myös omaa nimeään kantavaa The Jay Leno Show -talk show’ta. Niin ikään hänet tunnetaan rakkaudestaan autoihin: hän omistaa arviolta 180 autoa ja 160 moottoripyörää.

Lähde: NBC News

Lue myös:

    Uusimmat