Tv-tähti edusti koiransa kanssa – tällä hauvalla on tuhansia Twitter-seuraajia!

Realitytähti Lisa Vanderpump bongattiin Los Angelesissa koiransa kanssa. – Ainoastaan radiossa hän ei ole parhaimmillaan, Vanderpump on vitsaillut julkkislemmikkinsä kyvyistä.

Beverly Hillsin täydelliset naiset -sarjasta tutuksi tullut LisaVanderpump bongattiin Los Angelesissa aviomiehensä ja Giggy-koiransa kanssa. Giggy edusti kuvaajien edessä violetissa haalarissa.

Toisin kuin monet muut julkkiskoirat, Giggy todella tarvitsee vaatteita.

– Giggyllä on krooninen alopecia, ja siksi hän käyttää vaatteita, Vanderpump kuvaili koiransa karvanlähtöä People-lehdelle.

Pomeranian-rotuinen Giggy on tottunut paitsi huomioon, myös hemmotteluun. Se on reality-maailman koirajulkkis, jolla on yli neljätuhatta seuraajaa Twitterissä. Giggy kommentoi sosiaalisessa mediassa esimerkiksi reality-tähtien tekemisiä.

"Radiossa hän ei ole parhaimmillaan"

Giggy pääsi jopa Daily Mailin artikkeliin juhlittuaan ravintolassa Beverly Hills Chihuahua 3 -DVD:n julkaisun kunniaksi. Koirajuhlien ainoa ihmisvieras, ravintolan omistaja ja Vanderpumpin mies KenTodd joutui kaatamaan koirille teetä toimittajien räpsiessä kuvia seurueesta.

Vanderpumpin mukaan Giggy voisi ottaa osaa esimerkiksi hyväntekeväisyystempauksiin.

– Ainoastaan radiossa hän ei ole parhaimmillaan, Vanderpump vitsaili koiransa kyvyistä.


Onko sinulla maailman paras lemmikki?Lähetä kuva lemmikistäsi Tassuklubin kuvagalleriaan!


AVA/Maria Aarnio

Lähteet: Splash, Daily Mail, People

Kuvat: Splash News

Lue myös:

    Uusimmat

    Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme vaihtamaan tuettuun selaimeen. Lisätietoja